Fostul iubit al Cristinei Cioran a ajuns la Poliție, după o altercație în trafic. Primele declarații: "Mă duc să mă testeze"

.

Fostul iubit al Cristinei Cioran a ajuns la secția de Poliție, după ce s-ar fi certat cu un alt șofer în trafic. Alexandru Dobrescu a trecut printr-o perioadă destul de nefastă în ultima vreme. Relația cu fosta sa pareneră s-a deteriorat, iar cei doi și-au aruncat vorbe dure în mediul online. Recent, fostul iubit al Cristinei Cioran a fost dus de ofițerii de Poliție la secție. Acesta a relatat pe contul de Instagram ce s-a întâmplat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Fostul iubit al Cristinei Cioran a avut parte numai de ghinioane în ultima vreme, iar azi a ajuns la Poliție. Alexandru Dobrescu a întâmpinat recent câteva probleme în trafic cu un alt șofer. Autoritățile au intervenit imediat, iar fostul partener al actriței a fost dus la secție.

Alexandru Dobrescu are mari probleme și în viața personală. Acesta se află într-un conflict cu mama copilului său, actrița Cristina Cioran. Cei doi și-au adresat vorbe dure pe social-media, iar actrița nu mai vrea să audă de el.


Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost dus la Poliție

Fostul iubit al Cristinei Cioran a avut parte de o dimineață zbuciumată. Acesta a întâmpinat câteva probleme în trafic cu un alt șofer. Alexandru Dobrescu a făcut primele declarații cu privire la acest incident. El a susținut că s-a certat cu un alt participant la trafic, dar că nu s-a întâmplat nimic grav. Acesta a fost nevoit să meargă la secție pentru a fi testat cu etilotestul.


Citește și: Cât costa rochia pe care Matilda Pascal Cojocărița a purtat-o la Miss România, acum 42 de ani:Ar fi trebuit să merg cu o stilistă

Citește și: Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată:„În momentul interogatoriului, a recunoscut că a furat / EXCLUSIV

‘Drumul spre Udriște este pavat cu intenții bune. Nu am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală, nu am bătut pe nimeni, dar nu aveau alcool test și drog test și mă duc la Udriște, să mă testeze. Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit, sau două și această cursă fantastică.’, a spus Alexandru Dobrescu.


Alexandru Dobrescu a făcut public rezultatul testul

Alexandru Dobrescu nu părea deloc agitat din cauza incidentului. Ulterior, acesta a împărtășit rezultatul testului, care arăta că nu consumase alcool sau substanțe interzise.

Fostul partener al Cristinei Cioran pare că și-a refăcut viața după despărțirea de mama clopilului său. Alexandru Dobrescu a dezvăljuit că se află într-o nouă relație cu o tânără de 21 de ani. El a mai adăugat totuși că și-a dorit să se căsătorească cu Cristina Cioran, dar aveau caractere mult prea diferite.


'Se numește Diana (n.red noua iubită) e de ajuns. Ne cunoaștem de ceva vreme, iar de mai puțină vreme de cunoaștem mai bine. A fost dragoste la prima vedere. (…). Eu chiar am vrut să ne căsătorim (n.red Cristina Cioran), dar am văzut că suntem din dimensiuni diferite. Eu o s-o ajut pe ea și pe fiica mea, cum o ajut și pe fosta mea soție.


Ea nu este fericită, eu am fost „fericirea' ei. A rezistat cu greu lângă mine doi ani în relație. Nu a plecat de lângă mine, a fost de comun acord.', a mărturisit Alexandru Dobrescu, la Xtra Night Show.