Drama lui Florin Zamfirescu. A fost la un pas de moarte după divorțul de Cătălina Mustață: "Mi-a plesnit aorta"

.

Florin Zamfirescu este exemplul clar că minunile există! Actorul de 72 de ani a trecut prin încercarea vieții lui, o problemă medicală cu rată de supraviețuire extrem de scăzută. După divorțul de Cătălina Mustață, lui Florin Zamfirescu i-a plesnit aorma pe 35 cm și este încă în viață, iar meritul pentru acest lucru i-L acordă lui Dumnezeu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Zamfirescu a dezvăluit că a avut o problemă de sănătate extrem de gravă la o lună după divorțul de Cătălina Mustață. Actorul spune că a avut o fisură în aortă de 35 de centimetri și a fost un pas foarte mic de moarte.


‘Ea a rămas în casa aia (Cătălina Mustață, n.r.), pe când mie mi-a fost foarte greu să fac o nouă casă: șantiere, cheltuieli,… umblă după bani… criza de inimă pe care am avut-o… Am avut o fisură de aortă pe 35 de centimetri!!! Care, Dumnezeu a fost bun și mi-a lipit-o fără operație. Eu n-am tăieturi, n-am nimic. Doctorul mi-a zis: te iubește Dumnezeu’, a povestit Florin Zamfirescu la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.  


Actorul a explicat și cauzele care au dus la fisura de aortă, acestea fiind legate de diferențele mari de tensiune arterială la intervale extrem de scurte.

‘Am făcut-o de la tensiune oscilantă. Aveam 12 cu 7 și beam o gură de cafea sau orice, dimineața, și făceam 24 cu 12. Până la urmă, a plesnit aorta aia și gata!’, i-a mai povestit Zamfirescu lui Mădălin Ionescu.

Citește și: Ce se întâmplă cu soția lui Nelu Ploieșteanu, de când a aflat că artistul a murit:’Nici nu ai cu cine să te înțelegi’


Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19.Au petrecut două săptămâni în spital. „Simți că îi pierzi pe cei dragi

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

‘N-am urât-o pe Cătălina Mustață pentru ce mi s-a întâmplat’

Actorul spune că, din fericire, fisura nu a fost deschisă, pentru că într-un astfel de caz nu mai există scăpare. Chiar dacă pune acestă problemă medicală pe seama consumului nervos pe care l-a avut la despărțirea de Cătălina Mustață, actorul de 72 de ani spune că nu-și învinovățește fosta soție.


‘Putea să fie congestie cerebrală, putea să fie o fisură adevărată… Aorta are mai multe straturi și se sparge primul strat. Dacă ajunge să se spargă de tot, e hemorahie internă, n-are nimeni ce-ți face… Se umple stomacul cu sângele tău și tu te piezi, te duci!… N-am urât-o, eu plecasem de acasă și la o lună după asta mi s-a întâmplat pentru că a fost un consum…’, a mai dezvăluit Florin Zamfirescu, citat de wowbiz.ro.

Florin Zamfirescu s-a retras de pe scenă din cauza problemelor de sănătate pentru că, pe lângă de problemele de la inimiă, are diabet gradul 2. Actorul a mărturisit că a decis să spună stop activității din teatru și să se bucure de cei 4 nepoți pe care-i are.


Florin Zamfirescu: „Dacă nu iau 18 pastile zilnic, mor’

Actorul, care în aprilie împlinește 72 de ani, are un mare ajutor în persoana soției sale, de profesie medic, tot timpul alături de el.

„Tatiana este medic de familie. Ea are grijă de mine. Am de toate, diabet de tip 2, tensiune oscilantă, atac de panică am făcut. Iau vreo 18 pastile pe zi, sunt cam multe, dar dacă nu le iau o săptămână, mor! Aşa mi-a spus doctorul. Le iau, sunt bine acum, verde. Să trăiesc 100 de ani!, a declarat actorul acum două luni.


Florin Zamfirescu este la a patra căsătorie

Florin Zamfirescu și-a găsit, în sfârșit, liniștea, după trei
căsnicii eșuate. Actorul în vârstă de 71 de ani și-a găsit fericirea
alături de Daciana, a patra soție, care îi poartă de grijă de șase ani.


Florin Zamfirescu a trecut printr-un divorț dureros de Cătălina Mustață, singura fostă parteneră cu care nu a rămas în relații bune.