Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții: "Nici nu aveam nevoie să fie el!"

 Dumba Gabriela
.

Fănica, fosta soție a lui Florin Salam, a murit în 2009, iar pe 11 septembrie ar fi împlinit 39 de ani. Familia i-a organizat o pomană restrânsă, pentru sufletul ei, de la care a lipsit Florin Salam, însă. Fostul cumnat al manelistului spune că ei nu mai țin legătura cu Salam și nici nu aveau nevoie de prezența lui într-o zi atât de specială pentru ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De când a murit Fănica, între Florin Salam și familia fostei soții s-au răcit relațiile. Manelistul a fost acuzat, de-a lungul anilor, că a uitat să mai treacă pe la mormântul femeii care i-a dăruit doi copii și pe care acesta spune că o va iubi toată viața.

31233123

Fănica a murit în 2009, iar pe 11 septembrie ar fi împlinit 39 de ani. Familia a organizat o pomană pentru sufletul celei care a murit acum 12 ani, însă Florin Salam nu a fost invitat. Și probabil nici nu ar fi venit, crede familia fostei soții a artistului.

'Noi nu avem nicio legătură cu Florin Salam. El are familia lui, are nevasta lui, are copiii lui, și-a refăcut familia lui. Era normal să-și refacă o familie, cu toate că a stat destul, 7-8 ani, și a suferit după sora mea.(…) Cu el chiar nu avem nicio legătură, absolut deloc.

Nici măcar nu ne vedem la un an, așa să zicem 'La muți ani' sau 'Salut'. Nu a fost nici anul trecut.

Nici nu aveam nevoie să fie el. Dacă vrea să își facă o pomană în numele nevestei lui, putea să își facă el separat', a declarat Florin Albu, cumnatul lui Florin Salam, la un post de televiziune.

Citește și: Drama neștiută a lui Andi Moisescu.Juratul de la ‘Românii au talent a fost abandonat de tată când avea doar 4 ani

Citește și: Cine este Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep.A mai fost căsătorit

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație.Prima fotografie de cuplu

Fiica lui Florin Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale

Fiica lui Florin Salam a transmis un mesaj emoționant în memoria mamei sale. Fănica a murit când Betty avea doar 9 ani, dar a rămas prezentă în inima copiilor ei. Betty le-a transmis fanilor săi că îi este foarte dor de mama ei, pe care o va iubi întotdeauna.

„Astăzi ar fi fost ziua ei… Pentru mine, ea încă este prezentul, nu trecutul. Cea care mi-a dat viață o voi iubi la infinit  #Mama’, a scris Betty Salam pe contul de Instagram.

Urmăritorii cântăreței i-au lăsat sute de comentarii la această postare. Mulți dintre ei au remarcat asemănarea dintre Betty Salam și mama ei și i-au transmis mesaje de încurajare.

„Cât de mult semeni cu mama ta. Dumnezeu s-o odihnească!/ Foarte frumoasă mamă ai avut, iar tu semeni leit cu ea! Odihnă veșnică printre îngeri!/

Sunteți ca 2 picături de apă! Mama ta trăiește în tine și prin tine! Dumnezeu să o odihnească în pace!’, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Betty a trecut cu greu peste moartea mamei sale, mai ales că era foarte mică atunci când s-a întâmplat tragedia. Merge periodic la mormântul mamei sale cu brațe de flori, iar în 2018 și-a tatuat pe un braț chipul mamei sale.

Florin Salam a suferit enorm după decesul frumoasei sale soții, Fănica, mama copiilor lui mai mari. Femeia suferea de ciroză hepatică și a încetat din viață pe 10 aprilie 2009, la doar 27 de ani, în duminica de Florii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton