Florin Salam este internat în spital. Betty Stoian, declarații despre starea de sănătate a artistului: „Tatăl meu este epuizat. Face tratament și...”

 Calin Maria Bianca
.

Florin Salam este internat în spital. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că starea de sănătatea a lui Florin Salam este destul de sensibilă în ultima vreme, astfel că celebrul manelist a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor de la începutul anului. Ei bine, de data aceasta, se află, din nou, internat în spital, iar fanii au speculat că este vorba despre grave probleme de sănătate. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, fiica lui, Betty Stoian, a oferit o serie de declarații prin care elucidează tot misterul. Iată cum se simte 'Regele manelelor' în aceste momente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam este internat în spital. Florin Salam nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut de toată lumea drept unul dintre cei mai mari maneliști din România, care a cucerit de-a lungul anilor prin vocea sa și hit-urile pe care le-a scos. A ajuns de nenumărate ori în atenția tuturor, astfel că se bucură de o mare comunitate de fani, atât în mediul online, cât și în viața reală.

salam-betty-1salam-betty-1

Din nefericire, activitatea pe plan profesional, numeroasele evenimente și cântări, nopțile nedormite, dar și stresul, și-au spus amprenta asupra stării sale de sănătate în ultimele luni. Florin Salam s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar deși s-a tratat, acum este din nou pe mâinile medicilor. Iată ce spune Betty Salam despre starea lui.

Citește și: Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, s-a căsătorit: Betty: „Tata este foarte fericit, a avut emoții ca și la mine” / Florin Salam nu apare în primele fotografii de la eveniment

Citește și: Roxana, soția lui Florin Salam, adevărul despre starea lui de sănătate: „Eu aș fi cea mai fericită dacă s-ar retrage”

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea au fost jefuiți în vacanța din Costa Rica: „Ne-a furat telefoanele și nu numai…”

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Cu ce a înlocuit desenul de pe mână

Florin Salam este internat în spital

Vestea că Florin Salam este internat a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales pe fanii săi, care nu s-au abținut de la comentarii. Aceștia au spus imediat pe rețelele de socializare că manelistul se cofruntă cu grave probleme de sănătate, astfel că s-a creat mare agitație pe acest subiect. De asemenea, ceea ce i-a pus pe toți să își ridice semne de întrebare este și vizita în miez de noapte a soției lui la spital, internauții considerând că este vorba despre ceva rău.

Ce spune Betty Stoian despre starea lui de sănătate

Betty Stoian nu a mai vrut să lase loc de speculații și interpretări despre starea de sănătate a tatălui ei, așa că a decis să vorbească în fața tuturor despre ceea ce se întâmplă cu celebrul manelist. Mai concret, a spus clar că Florin Salam este epuizat de la activitatea sa profesională foarte încărcată, astfel că urmează un tratament ca să-și revină. De asemenea, a precizat că o să revină în forță ca de fiecare dată, însă înainte de toate vrea să mai și slăbească pentru a se descurca mult mai bine.

Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a-și reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu, vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea', a precizat fiica acestuia pentru spynews.ro.

Roxana Dobre: 'Aș fi cea mai fericită să se retragă„

La ultima internare a lui Florin Salam în spital, a fost foarte multă agitație pe rețelele de socializare, astfel că pe atunci, cea care a oferit primele declarații despre starea lui de sănătate a fost chiar soția lui. Roxana Dobre a spus pe atunci, mai în glumă, mai în serios, că ar fi cea mai fericită dacă el s-ar retrage și ar avea o viață mai liniștită.

„Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă. El este un bărbat puternic și un om muncit. Am trecut cu bine peste toate momentele acelea grele, dar s-a dramatizat puțin situația, pentru că așa suntem noi, românii. Am trecut cu bine peste tot, am luat ce a spus medicul și a fost ok', conform Antena Stars, citat de Wowbiz.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton