Florin Ristei, despre nunta cu iubita lui, Naomi Hedman: „Noi ne-am logodit demult. Petrecerea o să o facem...”

.

Florin Ristei, anunț surprinzător despre nunta cu iubita lui, Naomi Hedman. Ce planuri au Florin Ristei și Naomi Hedman în legătură cu nunta. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și s-au logodit, în secret, la finalul anului 2020. Acum, artistul a făcut câteva declarații neașteptate despre planurile de nuntă și despre momentul când va devei tată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Florin Ristei, anunț surprinzător despre nunta cu iubita lui, Naomi Hedman. Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut la X Factor România, iar de doi ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. La scurt timp după ce au decis să formeze un cuplu, aceștia s-au logodit și pare că totul decurge cât se poate de bine. Artistul a mărturisit că relația cu Naomi l-a schimbat într-un mod pozitiv și a avut multe de învățat la capitolul empatie. Acum, acesta a vorbit despre nunta cu partenera sa, susținând că urmează un an încărcat din punct de vedere professional și că a fost nevoit să-și facă ordine în priorități.


Ce planuri au Florin Ristei și Naomi Hedman în legătură cu nunta. De când s-a aflat vestea logodnei, multă lume s-a întrebat când va avea loc nunta celor doi. Acum, artistul a oferit o explicație cu privire la acest aspect.

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman gătesc la Chefi la Cuțite:'Am venit mai mult…'

Citește și: Cum își împart averea Florin Ristei și Naomi Hedman:'Banii ei sunt și banii mei'. Ce spune cântărețul despre salariul de la Antena 1 și cu ce se ocupă iubita lui


Citește și: Cătălin Botezatu e pregătit să se căsătorească:'Da, o voi face publică'. Cum arată femeia ideală pentru el

Citește și: Cum arată Neti Sandu în fustă mini, la 63 de ani.Astroloaga de la Pro TV are picioare de manechin!

Florin Ristei, anunț surprinzător despre nunta cu iubita lui, Naomi Hedman


Într-un interviu recent, Florin Ristei a mărturisit că nu se grăbește cu planurile de nuntă, acest eveniment urmând să aibă loc când cei doi vor fi pregătiți.

„Noi ne-am logodit demult, dar petrecerea o să o facem când simțim!’, a spus Florin Ristei pentru click.ro.

În legătură cu venirea pe lume a unui copil, acesta a adăugat: „Noo (n.r. nu sunt pregătiți să devină părinți), avem multe alte lucruri de făcut! După afaceri, după muzică, poate mai încolo!(…) Anul ăsta nu prea am mai făcut muzică pentru că am lucrat mult, mi-am schimbat și un pic componența trupei, și la anul, în 2023, o să scot un nou album cu muzică de care îmi place mie și cu ce îmi place mie să cânt.


2023 trebuie să vină cu muzică, că am cam stat degeaba și nu e bine! Adică nu am stat degeaba, dar nu am mai ieșit cu muzică’.

Ce spune artistul despre certurile cu logodnica sa

În cadrul acealuiași interviu, Florin Ristei a mărturisit că în relația cu Naomi nu există loc de certuri, având în vedere că cei doi comunică des despre problemele care îi apasă.


„Nu cred că s-a întâmplat, nu! Nu mai am 20 de ani să mă cert ca un adolescent! Și dacă sunt chestii diferite, le discutăm, dar în rest, ni s-au potrivit energiile atât de bine! Îmi place că vede lumea cu un pic alți ochi decât o văd eu! Și eu nu am acceptat până acum alte păreri, dar am învățat să le accept și asta îmi place, că mi-a deschis mintea un pic!’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Instagram