Florin Piersic, aplaudat la TNB cu lacrimi în ochi, după un an de absență. Gestul emoționant al nepotului său de 5 ani

 Dumba Gabriela
.

Florin Piersic a urcat pe scena Teatrului Național din București, după un an de absență, și a primit, așa cum era de așteptat, aplauze cu lacrimi în ochi din partea celor care au urmărit piesa „Străini în Noapte”. Nepotul său de 5 ani, Sasha, a fost prezent la TNB și gestul său emoționant pentru bunicul de 85 de ani a impresionat publicul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sasha, fiul de cinci ani al lui Florin Piersic junior, a venit sa-și vadă bunicul jucând la TNB. Juniorul a stat cuminte în scaun, numai ochi și urechi, de parcă ar fi vrut și el să învețe din tainele actoriei.

nepotel-florin-piersicnepotel-florin-piersic

La finalul piesei, Medeea Marinescu și partenerul ei, Florin Piersic, au ridicat publicul în picioare și au fost aplaudați minute în șir, iar câțiva dintre fani au venit pregătiți cu buchete de flori, pe care le-au oferit.

Sfios, micuțul Sasha s-a apropiat cu un trandafir galben-portocaliu în mână, pe care i l-a dăruit bunicului său cu ajutorul mamei, pentru că scena era prea înaltă pentru el.

Maestrul Piersic s-a înmuiat tot! Cortina a căzut, însă oamenii au aplaudat în continuare, cu lacrimi în ochi, în semn e prețuire și de dor. 

Mândru și emoționat, Piersic l-a prezentat și pe el publicului. „Am un spectator important. Este nepoțelul meu, iar doamna care îl ține de mânuță este soția lui Piersic Junior, care e ceva puțin mai talentat decât mine”, a spus zâmbind actorul, potrivit Click!

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie: „Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Citește și: Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cum arată inelul de logodnă

Piesa „Străini în noapte” se joacă de 11 ani

Piesa se joacă din 2010, însă în public au fost persoane care au venit pentru a patra sau a cincea oară datorită simpatiei pe care o au pentru protagoniști, precum și modului magistral în care este interpretată. O piesă cu doi actori, de două ore, timp în care spectatorul este purtat printr-un carusel de emoții și stări, cu un final apoteotic care îți smulge lacrimi și, bineînțeles, nu te poți opri din aplaudat.

Înainte de începerea piesei, Florin Piersic a ținut un discurs impresionant, in memoriam regizorului „Străini în Noapte”, și anume regretatul Radu Beligan, de la a cărui moarte s-au împlinit fix cinci ani, în ziua respectivă.

Radu Beligan a adus-o, a tradus-o şi eu o joc de atâţia ani. Am avut deplasări, am fost cu piesa «Străini în noapte» la Paris, am fost la Londra, tot cu ea am fost la Toronto, Montreal, Quebec, Bruxelles. Un lucru care îmi ridică moralul cumva, starea, mă bucur pentru că din asta trăim, din recunoştinţa publicului, a oamenilor care ne-au văzut, ne-au plăcut şi cât de cât ne-au aplaudat .

Publicul e telefonul fără fir. Cea mai bună reclamă e când spectatorul vede piesa şi apoi le spune şi altora: «Mergeţi, bă, să vedeţi piesa aia, că e faină tare! Sunt foarte buni actorii ăia»!', a scris Florin Piersic pe pagina de Facebook, în urmă cu ceva timp.

foto: arhivă proprie, Click! 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton