Ce propunere neașteptată a primit Florin Piersic, din partea lui Dan Negru: "Puștiule, ar fi o premieră pentru mine"

.

Florin Piersic a primit o propunere neașteptată din partea prietenului său, Dan Negru, o rugăminte care l-a pus puțin în dificultate. Maestrul Florin Piersic spune că a fost o premieră pentru el să semneze prefața noii cărți semnate de Dan Negru, dar nu-i poate refuza nimic prietenului său și l-a ajutat cu inima deschisă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Florin Piersic vorbește foarte des despre întâlnirile pe care le-a avut cu mulți dintre autorii literaturii românești, de aici și propunerea lui Dan Negru de a-i semna prefața operei la care a muncit în ultima perioadă.

Ce propunere neașteptată a primit Florin Piersic, din partea lui Dan Negru

„Florin mi-a povestit de multe ori despre întâlnirile lui cu Arghezi, Tudor Mușatescu și alte statui ale literaturii. Când l-am rugat să scrie prefața cărții, l-am văzut prima dată încurcat. 


„Puștiule, nimeni nu mi-a cerut vreodată să-i scriu prefața vreunei cărți. Ar fi o premieră pentru mine'.

Îi mulțumesc din nou tânărului meu prieten, Florin pentru ajutor. Prima prefață de carte scrisă vreodată de cel mai popular actor român din toate timpurile’, a scris Dan Negru pe Facebook.

Citește și: Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor se însoară cu Ioana Ignat!Poza cu inelul de logodnă

Citește și: Tragedie în familia lui Ronaldo.Unul dintre gemenii săi a murit la naștere


Citește și: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia:’La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți’

Ce spune Florin Piersic despre cartea scrisă de Dan Negru și Părintele Vasile Ioana

Florin Piersic a scris prefața cărții „Dialogul speranței. Cum să dobândim liniștea sufletească', scrisă de Dan Negru și Părintele Vasile Ioana. Manuscrisul își propune să ajute oamenii să se ierte și să-i ierte pe cei care le-au greșit.

Subiectele sunt abordate intr-un stil actual si de impact, impletind doua perspective prin care elimina antagonismul si creeaza o uniune intre ceea ce, altfel, e divizat. Cea a omului modern, si cea a divinitatii. A raului si a binelui. A pacatului si a iertarii.


Cu alte cuvinte, acest volum iti va deschide calea catre tine, te va invata sa te ierti si sa-i ierti pe cei ce ti-au gresit, sa te iubesti si sa iti pretuiesti viata. Si te va ghida catre centrul inimii tale, acolo unde se afla Dumnezeu de fapt, acolo unde adevarul personal incearca sa se faca auzit, dar e din ce in ce mai greu sa-l asculti intr-o lume zgomotoasa.


‘Eu cred ca mai mult decat orice, vrem sa fim iubiti. Dan Negru si Parintele Vasile Ioana ne transmit prin aceasta carte frumosul din mintea si inima lor, frumosul din jurul nostru, ne iubesc, ne imbogatesc, asa ca, sa le raspundem la randul nostru cu aceeasi iubire, citindu-i. Cititi-i pe hartie, sau chiar pe ecranul telefoanelor, fara de care nu mai putem exista, cititi-i oricum, dar cititi-i. Si iubiti-i!’ – Florin Piersic.