Florin Pastramă are acces total la banii lui și ai lui Brigitte, deși au fost la un pas de divorț: „Eu iau încasările”

.

Florin Pastramă deține accesul total la banii lui și ai lui Brigitte, deși au fost la un pas de divorț. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către cei doi, la scurtă vreme după ce au decis să mai dea o șansă iubirii și s-au împăcat. Pe lângă, asta, conform spuselor bărbatului, era are grijă de toate bijuteriile de valoare ale soției lui. Iată ce are de spus și femeia de afaceri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Florin Pastramă deține accesul total la banii lui și ai lui Brigitte, deși au fost la un pas de divorț. Afacerista și partenerul ei de viață au făcut dezvăluirea surprinzătoare la scurt timp după ce au revenit la relații mai bune și s-au împăcat. Potrivit spuselor lor, bărbatul are toate cheile de la seifurile în care el și bruneta își țin toată averea.

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte și Florin Pastramă au șocat pe toată lumea, după ce s-a aflat că s-au despărțit. La acea vreme, mulți credeau că vor ajunge la divorț. Anunțul a fost făcut de brunetă, la petrecerea VIVA!, eveniment monden la care ea a afirmat în fața jurnaliștilor că, vreme de aproape trei ani, ar fi trăit într-o „mocirlă’. În plus, ea a șters toate pozele cu bărbatul și a jurat că despărțirea lor va fi una definitivă, fără cale de întoarcere.


Citește și: Brigitte, dezvăluiri despre împăcarea cu Florin Pastramă:I-am cerut Domnului să lucreze la inima lui’

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat:'Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut'

Citește și: Lorena Buhnici, reacție surprinzătoare după ce soțul ei a jignit femeile cu celulită și vergeturi.Ce a postat pe Instagram

Citește și: Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă:„Se lasă cu tremurat și lacrimi’


Florin Pastramă deține accesul total la banii lui și ai lui Brigitte, deși au fost la un pas de divorț

Între timp, se pare însă că Brigitte și Florin Pastramă au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt. După mai multe zile în care nu și-au vorbit și și-au aruncat „săgeți’ prin citate biblice postate în mediul online, cei doi s-au împăcat. Ba mai mult, pare că sunt mai fericiți ca oricând.

Cel care a făcut primul pas spre împăcare a fost Florin Pastramă. A sunat-o pe Brigitte cu ocazia a împlinirii a trei ani de la căsătorie. I-a urat „la mulți ani’, iar asta pare să o fi făcut pe afaceristă să lase garda jos și să șteargă tot cu buretele. Bruneta i-a mai dat o șansă și acum pare că liniștea a fost restabilită în relația lor.


Florin Pastramă: „Eu țin banii acasă, eu iau încasările’

Într-un interviu recent, Brigitte și Florin Pastramă au susținut că îl relația lor nu există deloc probleme de încredere. Astfel, toate conturile și cheile de la seifurile unde amândoi își țin banii sunt strict în posesia bărbatului. De asemenea, tot el are grijă de bijuteriile afaceristei.

„Florin Pastramă: Eu țin banii acasă, eu iau încasările, nu s-a pus niciodată problema între mine și Brigitte de neîncredere. Eu sunt și secretara și contabila lui Brigitte. Eu am în notițe și îmi notez unde mergem, cînd mergem, cu cine mergem.


Brigitte Pastramă: El se ocupă de bani, de exemplu, banii sunt la mine în poșetă, dar încasările și tot el are cheile de la seifuri și de la bijuterii și de la tot. De obicei nu pot bijuterii pentru că merg mult la Biserică și el mi le ține, el mi le pune’, au spus cei doi pentru un post de televiziune.


Cum s-au afișat Brigitte și Florin Pastramă după ce s-au împăcat

După ce s-au împăcat, Brigitte a postat pe rețeele de socializare prima imagine cu soțul ei. Totodată, vedeta i-a făcut o declarație de iubire lui Florin Pastramă, în văzul tuturor.

Pe contul său de Instagram, Brigitte a postat un scurt videoclip în care apare în pat, alături de Florin Pastramă. Bărbatul este afectuos cu ea și o mângâie pe picior. De când au anunțat că se împacă, aceasta a fost prima ipostază în care sunt surprinși împreună.


Bruneta a ținut să-i facă și o declarație publică de iubire soțului ei. „Te iubesc atât de mult, este mesajul care aparea în dreptul videoclipului. Anterior, tot pe rețelele de socializare, Brigitte a postat imagini de la nunta cu Florin Pastramă, dând de înțeles că a ales să treacă peste momentele dificile din căsnicie.

Sursă foto: Instagram