Ce gest a făcut Florin Pastramă după ce Brigitte a spus că divorțează: "Familia este și la bine, și la rău"

 Dumba Gabriela
.

Brigitte Pastramă a declarat zilele trecute, chiar la petrecerea VIVA!, unde a venit neînsoțită de Florin Pastramă, că divorțează. Afaceristul nu a comentat, deocamdată, decizia soției sale, după trei ani de mariaj, însă a făcut un gest prin care îi dă de înțeles că nu este alături de el la greu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vestea că Brigitte și Florin Pastramă divorțează nu a luat tocmai prin surprindere pe nimeni, dat fiind că celebrul cuplu a avut un mariaj de trei ani extrem de controversat. S-au certat și s-au împăcat, iar de-a lungul timpului au existat și acuzații de violență domestică, care au culminat cu un moment șocant în care Brigitte era trântită la pământ și lovită de soțul ei.

545545

Ce a făcut Florin Pastramă după ce Brigitte a spus că divorțează

Florin Pastramă și-a luat toți fanii de pe rețelele de socializare prin surprindere cu prima fotografie pe care a postat-o după ce s-a aflat că divorțează de Brigitte Sfăt.

Florin Pastramă s-a fotografiat cu doi membri ai familiei sale, semn că preferă să treacă peste despărțirea de partenera lui de viață petrecând timp cu familia lui.

'Familia este și la bine, și la rău', a scris Florin Pastramă.

Citește și: Brigitte îl acuză pe Florin Pastramă de violență: „Nu mai are ce căuta în casa mea'

Citește și: Brigitte n-a știut în ce s-a băgat când s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Ce s-a aflat acum despre familia afaceristului

Citește și: Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei, Florin Pastramă. Imaginile șocante surprinse în parcarea unui supermarket

De ce vrea Brigitte Pastramă să divorțeze de Florin Pastramă

Dacă, în urmă cu un an, Brigitte și soțul pozau zâmbitori pe covorul roșu la petrecerea VIVA!, iată că anul acesta s-a produs o schimbare care ne-a luat prin surprindere.

Brigitte nu a venit însoțită de soțul ei la VIVA! Party 2022, ci de Sara, fiica ei. Cu această ocazie, Brigitte a dezvăluit că divorțează de Florin Pastramă, după trei ani de căsnicie.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică’, a spus Brigitte Sfăt.

Brigitte și Florin Pastramă, scandal pe stradă cu înjurături și amenințări

La scurt timp după ce s-a aflat că divorțează, Brigitte și Florin Pastramă au foat protagoniștii unui scandal monstruos în plină stradă. Martorii, șocați, au vrut să sune la 112. Soțul vedetei a fost extrem de agresiv verbal, iar cei din jur s-au temut pentru integritatea ei fizică.

Brigitte și Florin Pastramă au fost, joia trecută, protagoniștii unui scandal monstruos, în plină stradă.

Extrem de violent verbal, proferând amenințări și înjurături, Florin Pastramă i-a făcut celei care încă îi este parteneră de viață o mulțime de reproșuri, pe un ton dătător de fiori. Înmărmurită de spaimă, Brigitte nu a avut puterea să reacționeze. Din fericire, în proximitatea celor doi a fost un bărbat, iar lucrurile nu au degenerat în violență fizică.

Vino-încoace! F***-ți morții m@-tii! Dar treci, **, pe terasă! Băăă… Bă, treci încoace!’, i-a strigat soției sale, orbit de furie, Florin Pastramă.

Între timp, mai mulți martori care au asistat la scenă dintr-o clădire de birouri din Floreasca, au intenționat să sune la 112.

Sună cineva la 112? Sau? Nu mai bine sunăm la 112?‘, s-a auzit pe fundalul unei filmări publicate de cancan.ro.

În cele din urmă, pe Brigitte a salvat-o intervenția bărbatului care se afla în proximitatea lor, care a reușit să îl oprească pe Florin Pastramă. Apoi, ea a reușit să intre într-o clădire de birouri, urmată de soțul ei. După o vreme, Brigitte a ieșit destul de afectată, reușind să plece cu mașina și punând astfel distanță între ea și Florin Pastramă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton