Florin Pastramă a depus plângere împotriva celor care l-au bătut. Cine sunt atacatorii

.

Recent, Florin Pastramă a fost bătut cu bestialitate în plină stradă, acesta alegându-se cu capul spart și cu o lovitură la picior. Ulterior, soțul lui Brigitte a mers la Poliție, unde a depus plângere împotriva agresorilor. Iată cine sunt aceștia!

Recent, Florin Pastramă a fost implicat într-o altercație în plină stradă, conflict din care a ieșit destul de șifonat. Acesta a fost surprins alături de Brigitte, în Fundeni, cu capul bandajat și cu pantalonii ridicați la piciorul drept, unde părea să fi suferit o leziune. Omul de afaceri nu a lăsat lucrurile așa, ulterior Florin Pastramă prezentându-se la Poliție pentru a depune reclamație împotriva agreorilor.


L-au bătut foștii proprietari!

Conform wowbiz.ro, Florin Pastramă a fos timplicat într-o altercație cu niște clienți, martorii prezenți la fața locului declarând că omul de afaceri a încercat să îl lovească pe unul dintre agresori cu pumnul, dar s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a lovit.
„A avut o altercație. A vrut să cumpere un bun și respectivii care au avut bunul la bancă s-au supărat și l-au luat la bătaie pe Florin. E o executare. Și-au cumpărat o creanță de la un executor, s-au dus să vadă bunul cu topografii, să facă măsurători și respectivii s-au supărat. L-au bătut proprietarii, mă rog, foștii proprietari', a declarat Lizeta Haralambie, avocata şi, totodată, naşa de cununie a cuplului Brigitte Sfăt – Florin Pastramă.


Poliția a luat măsuri

Dat fiind că Florin Pastramă prezintă mai, multe leziuni după ce ar fi fost agresat de două persoane de etnie romă, în zona Fundeni, iar în urma altercației a fost sesizate organele în drept, ieri-seară Poliția a avut prima reacție cu privire la acest caz. Persoana vătămată a depus plângere, urmând a fi prezentat la INML. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice’, au declarat autoritățile.


Foto: Facebook