Florin Călinescu renunță definitiv din televiziune. Ce planuri de viitor are: "Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg..."

.

Florin Călinescu renunță definitiv la televiziune! La 66 de ani, Florin Călinescu este pregătit pentru un nou drum și este foarte optimist în privința planurilor sale de viitor, chiar dacă anunțul de retragere i-a surprins inițial pe fanii săi de pe Facebook.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Florin Călinescu este parte dintr-un proiect de la Prima TV, unde a ales să meargă după plecarea de la trustul concurent, Pro TV. Însă, astăzi a anunțat că renunță la televiziune.

De ce renunță Florin Călinescu la televiziune

Florin Călinescu a anunțat printr-o postare pe Facebook, că se departe de zona clasică şi trece pe internet. 


„Televiziunea a murit. Traiasca internetul! Mi-a trebuit un ragaz sa inteleg ce inseamna treaba asta. In cateva zile vin cu adrese de iutub, insta si tictoc. Si p-orma, cu continut’, a fost anunţul scurt postat de Florin Călinescu. 

Citește și: Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău: „Este luată, purtată, lăsată’

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău: „Un bărbat e născut vânător, dacă…


Citește și: Gina Pistol și Smiley au povestit cum s-au îndrăgostit: „Tu m-ai privit cu alți ochi’

Florin Călinescu lăsase Pro TV pentru Prima TV

Realizatorul TV s-a alăturat Prima TV în septembrie 2021, după ce anterior părăsise formatul Românii au Talent, unde fusese jurat. 

Anul trecut, în octombrie, a pornit noul său proiect la Prima TV, un show de seară, difuzat în prime-time, Florin Călinescu Show. Emisiunea n-a excelat în audienţe, iar Prima TV n-a reuşit să prindă top 10 pe niciunul dintre targeturi. 


Florin Călinescu Show a rezistat în grila Prima TV doar până în iarnă. Din ianuarie, după pauza de sărbători, emisiunea nu a mai revenit în grilă. 

Ce s-a întâmplat cu emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV


Emisiunea prezentată de Florin Călinescu la Prima TV a început în data de 19 octombrie 2021, însă a fost întreruptă chiar înainte de vacanța de iarnă și nu s-a oferit un motiv clar.

În urmă cu puțin timp, mai multe surse din anturajul echipei de producție au spus ce se întâmplă cu proiectul.

Se încearcă mai multe formate. Florin Călinescu și echipa sa pregătesc de zor reluarea emisiunii, dar încă nu au căzut de acord asupra variantei celei mai potrivite. Nu se pune în niciun caz chestiunea întreruperii colaborării, au declarat pentru Impact.ro surse bine informate din anturajul echipei de producție, acum ceva timp.


Dar se pare că s-a încheiat, totuși, colaborarea lui Florin Călinescu cu Prima TV.

Florin Călinescu a fost declarat mort pe Internet

Nu de mult timp, în mediul online au apărut mai multe speculații cum că actorul s-ar fi stins din viață. Acesta nu a stat nicio secundă pe gânduri și a răbufnit, spunându-le oamenilor să nu mai creadă tot ce se scrie pe Internet.

„Sunt între România și Serbia, un loc minunat, drag mie, și vreau să le spun tuturor cretinilor care vehiculează pe Internet faptul că sunt mort. Uitați-vă! Sunt mort la mijlocul Dunării ca și Decebal și Traian, într-un loc pe care-l eu îl explorez de când sunt copil.


Dezvoltați-vă creierul și personalitatea, nu mai citiți toate prostiile. Ca să vii și să spui că Florin Călinescu e mort, e ok, când e mort. Dar dacă el e viu, atunci să vă vedeți de treabă. Deci sunt mort, dar sunt viu’, a fost mesajul lui Florin Călinescu, într-un live pe pagina de Facebook.