Florin Călinescu i-a făcut pe jurații Românii au Talent să plângă: "Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că..."

 Dumba Gabriela
.

Impresionat de momentul unei fetițe de la Românii au talent, care a cântat despre bunicul și străbunicul ei care au luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial, Florin Călinescu și-a adus și el aminte de o întâmplare emoționantă din viața lui. Dezvăluirile lui Florin Călinescu i-a făcut pe jurații de la Românii au talent să plângă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu a povestit că bunicul său, care a luptat și el în război, nu a mai ajuns niciodată acasă, motiv pentru care la cimitir nu exista decât o singură cruce, cea a bunicii lui.

6216799362167993

Aveam 4-5 ani şi mergeam cu bunica la biserică. Vedeam în cimitir bătrâne care plângeau la morminte, iar noi stăteam doar în faţa bisericii. Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că bunicul meu murise la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă.

Abia pe la 17-18 ani am înţeles povestea, m-a emoţionat. Bunica mea a crescut singură doi copii, la țară, cu zâmbetul pe față. Bunicul a plecat la 20 de ani pe front şi aia a fost. Ea a murit la 90 de ani', a povestit Florin Călinescu.

Frânturile emoționante din viața lui Florin Călinescu le-au impresioneze până la lacrimi pe colegele din juriu, Andra și Alexandra Dinu.

Citește și: Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru: „Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie”

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Puștiul este nevăzător

Citește și: Cine este Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Florin Călinescu și-a pierdut, în 10 ani, soţia, fiul şi părinţii

Nenorocirile din viaţa lui Florin Călinescu au început în anul 2005, când soţia s-a stins din viaţă. Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie. 

Pierderea a fost imensă pentru Florin Călinescu şi pentru cei doi băieţi ai săi. Omul de televiziune s-a retras, o bună perioadă, din viaţa publică.

Părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni.

Ultima tragedie din viaţa omului de televiziune a avut loc în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Tânărul avea doar 24 de ani când a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind, se pare, depresiv. Pe lângă Luca, Florin Călinescu a mai pierdut un copil. Este vorba despre o fetiţă care a decedat la cinci luni, cu mulţi ani în urmă, din cauza unei boli incurabile.

După o lungă perioadă de absenţă, Florin Călinescu a acceptat provocarea şi este jurat la „Românii au talent'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton