Florin Călinescu a jignit-o pe Vlăduța Lupău, la Românii au Talent: "Cine p..a mea e?" Ce replică i-a dat Andra

 Dumba Gabriela
.

Florin Călinescu a avut un derapaj șocant la Românii au Talent și a jignit-o pe Vlăduța Lupău, în termeni care nu ar trebui niciodată să fie rostiți la TV, mai cu seamă într-o astfel de emisiune. Florin Călinescu a folosit un limbaj trivial la adresa cântăreței de muzică populară, iar Andra a fost nevoită să intervină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe motiv că nu știe cine este Vlăduța Lupău, Florin Călinescu a insultat-o pe cântăreața de muzică populară, de altfel una dintre cele mai apreciate din România. Actorul a folosit cuvinte greu de reprodus în timp ce era pe scaunul de jurat la Românii au Talent.

vladuta-lupau2vladuta-lupau2

Totul a pornit de la o știre pe care Florin Călinescu a citit-o pe telefon într-o pauză de filmare, în legătură cu o declarație a artistei despre alegerile din Statele Unite. „Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vladutei Lupau după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p… mea e Vlăduța Lupău?”, a spus Călinescu, nedumerirea să fiind întărită de Alexandra Dinu.

„Cine e și ce reacție a avut?”, a completat Alexandra, după care Smiley și Andra au făcut lumina în acest caz, dezvăluind cine e Vladuta Lupau.

„O cântăreață de muzică populară”, i-a răspuns Smiley, urmat de Andra: „O cântăreață din Cluj, da.”

Florin Călinescu a continuat atacul la adresa Vlăduței Lupău ironizând versurile unei piese cântate de aceasta. „I-auzi: În seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă.”.

„Ce legătură are (n.r. – versurile citite de Florin Călinescu) cu…?”, a continuat Andra.

„Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p…i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…” – a fost replica lui Florin Cășlinescu.

Citește și: Cătălin Didu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19.Fostul fotbalist avea doar 43 de ani

Citește și: Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la Survivor:„Nu mai am stabilitate pe picior’

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19 și au stat două săptămâni în spital.„Simți că îi pierzi pe cei dragi’

Florin Călinescu a luat-o peste picior și pe Andra

Andra le-a povestit colegilor săi de la masa juriului amintiri din copilărie, când tatăl ei îi fredona cântece de leagăn, în fiecare noapte, ca să o adoarmă.

„Foarte frumos. Mie îmi aduce aminte de copilărie pentru că este cântecul pe care tata mă adormea. Pentru mine a devenit un cântec de leagăn și chiar mă gândeam dacă mai aveți un loc liber și pentru tata, vă propun să îl luați și pe el. Nu e departe, o oră și jumătate, două până la Negreni.”, a spus Andra.

Reacția lui Florin Călinescu a fost de asemenea suprinzătoare:

„Partea bună e că acele vremuri au trecut, cântecul nu mai are obiectul muncii de atunci. Dar trebuie să rămână viu pentru jertfa de atunci. Vă dați seama ce adevăr trăit a fost acolo? Acum, după 100 de ani, trebuie să facem un lucru la fel de greu: să ținem țara întreagă. Și o să o ținem cumva.”

Cine e Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este una dintre senzațiile muzicii populare din generația tânără și reușește să ridice lumea în picioare atunci când cântă. S-a născut pe data de 8 martie 1991, pe plaiurile Șimleului Silvaniei.

Deși muzica a fost prima ei dragoste, Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, însă a decis să-și urmeze visul.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’, spunea Vlăduța Lupău acum ceva vreme.

Vlăduța Lupău a început să cânte încă de la o vârstă fragedă. Astfel că la vârsta de 4 ani, artista deja alesese drumul pe care să-l urmeze în viață. După multă muncă și eforturi, interpreta de muzică populară a ajuns unde a visat încă de când era mică.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton