Florin Busuioc, despre viața după infarct și carieră: "Nu cred că voi ieși la pensie vreodată"

.

În 2018, Florin Busuioc a suferit un infarct chiar pe scenă, dar a reușit să treacă peste hopul care putea să-l coste viața. Busu nu are de gând să se pensioneze vreodată, cel puțin nu din meseria de actor, însă și munca în televiziune i-a dat dependență. Cum se simte Busu după infarct și COVID și ce planuri de viitor are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Busuioc a suferit în luna noiembrie a anului 2018 un infarct miocardic după un spectacol susținut la Craiova. La un an și jumătate, prezentatorul meteo susține că nici nu își mai aduce aminte ce anume s-a întâmplat în acele momente.


Însă, cum orice rău spre bine e, a luat o decizie importantă pentru sănătatea lui: s-a lăsat de fumat. În rest, viața nu i s-a schimbat în mod radical.

„Am încercat, din când în când, să țin un regim, nu prea îmi iese asta cu regimul, am mers și la sală o perioadă. De vreo lună n-am mai fost, dar o să reiau sala, o să mă duc din nou la sală. Însă nu pot să zic că mi-am schimbat foarte tare stilul de viață. Am încercat și să merg mai mult pe jos, dar nu prea sunt obișnuit și atunci mi-e greu să ies din zona mea de confort', a declarat Busu pentru ciao.ro.


Florin Busuioc nu are de gând să ia prea curând pauză și chiar dacă mai sunt câțiva ani până la pensie, vedeta Pro TV este deja hotărât să muncească mult și bine, atât în televiziune, cât și în teatru.

Eu nu cred că voi ieși vreodată la pensie cu totul, adică teatrul n-o să-l las niciodată și asta, Slavă Domnului, pentru că roluri de bătrâni există în teatru și pot să joc și după 65 de ani. Dacă o să ies la pensie de la televiziune, poate că o să mă mai țină pe aici… că poate li se pare că zic bine vremea și nu mă dau chiar afară. (râde – n.r.).


Sunt ceva ani, vreo 15-16 ani de Pro TV… Eu trag nădejde să rămân cât mai mult în povestea asta și să nu fie nevoie să mă retrag„, a mai declarat Busu.

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit!Primele imagini de la nuntă

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței


Citește și: Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași

Cum s-ar numi un film după viața lui Florin Busuioc

Factotum’ pentru că eu am făcut de toate în PRO TV, absolut de toate. Am fost la dublaje de desene animate la început, după care am fost voice over, după care am scris texte pentru alți prezentatori, după care am scris formate de emisiuni pentru alți prezentatori, după care am prezentat emisiuni… am făcut de toate, absolut tot ce se putea face într-o televiziune, am făcut. Și filmul s-ar numi Factotum’, a afirmat Florin Busuioc pentru sursa mai sus menționată.


Lui Busu i s-a citit în palmă că la 56 de ani va avea o cumpănă

La un moment dat, actorul a menționat că știa că urmează să aibă o cumpănă la 56 de ani, după ce o fată din Buftea i-a ghicit în palmă. Uitase complet întâmplarea, până a ajuns la spital:


Când fata respectivă mi-a prezis această treabă, nu e că nu am luat-o în seamă, dar am uitat. În perioada aceea, aveam cumva încredere în ce spune ea, pentru că se mai adeveriseră multe alte asemenea   întâmplări.   

M-am gândit că poate așa o fi, dar, îți dai seama, a fost în urmă cu 20 de ani, nu aveam cum să fiu atât de ancorat în treaba asta. Nu i-am dat prea mare atenție, am trecut peste și… am uitat. După care, iată, întâmplarea face că mi-am amintit imediat că ea mi-a spus treaba asta!’, a declarat Busu pentru VIVA!.