Florin Busuioc, despre infarctul suferit în urmă cu trei ani: "Mi-au făcut resuscitare 5-6 minute"

.

Florin Busuioc este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. În 2018, acesta a suferit un infarct, în urma căruia a suferit o interventie chirurgicala. Actorul a rememorat evenimentele neplăcute, făcând declarații șocante. Moderatorul Tv este tulburat și acum de momentele delicate prin care a trecut în urmă cu 3 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Prezentatorul Tv a trecut prin momente cumplite. Florin Busuioc a făcut câteva schimbări importante legat de stilul său de viață. Busu, așa cum este recunoscut de fani, a renunțat la viciile sale și a decis să pună pe primul loc sănătatea sa. O prezicătoare i-a spus acestuia în urmă cu câțiva ani că va trece printr-un moment dificil.

Busu spune că nu își amintește nimic legat de ziua în care a suferit infarctul, dar soția i-a spus tot ce s-a întâmplat. Prezentatorul de la PRO TV a renunțat la fumat și la nopțile nedormite, având mai multă grijă de sănătatea sa. Florin Busuioc a fost la un pas de moarte.


Citește și: Cum se simte Florin Busuioc, la trei ani de la infarct:„Singura problemă este cea legată de…’

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său:'Sunt un străin în viața lui'

Citește și: Cine este Robert Andrei Dobre de la Casa Iubirii.E antreprenor

Citește și: Maria Vornicu, ispita de la Insula Iubirii, a pozat goală.Și-a etalat formele în toată splendoarea

Florin Busuioc, detalii despre infarctul din 2018

În 2017, Florin Busuioc avea să treacă prin momente cumplite. Pe 6 noiembrie 2018, prezentatorul TV a suferit un infarct miocardiv după un spectacol la Craiova. Acesta a ajuns de urgență la spital unde a suferit o intervenție chirurgicală. Recent, Busu a făcut dezvăluiri inedite despre acea perioadă. Acesta susține că fumatul și oboseala și-au pus amprenta asupra organismului său. Florin Busuioc a fost resuscitat minute bine, iar medicul care l-a operat i-a spus că a avut noroc.


„A fost fumatul, trei pachete pe zi! Şi oboseala! Eu aveam în perioada aia multe spectacole. Luam concediu de la Pro TV, plecam în ţară. Aveam două spectacole la Deva, a doua zi două spectacole la Petroşani…


Se terminau la 10 jumate şi plecam cu maşina la 11 spre Bucureşti ca să ajung la ştirile de dimineaţă! Nu dormeam că îl ţineam de vorbă pe şofer, mai băgam şi ţigări… şi veneam terminat, muci eram! Şi mi-au făcut resuscitare, cinci-şase minute, până au venit medicii şi m-au salvat!Când am ajuns la C.C. Iliescu, medicul care m-a tratat mi-a zis «Să ştii că ai mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute»’, a declarat Florin Busuioc în podcast-ul lui Damian Drăghici.


Florin Busuioc și-a schimbat stilul de viață

Prezentatorul Tv a trecut prin momente cumplite, iar infarctul suferit în 2018 i-a schimbat stilul de viață. Acesta a renunțat la fumat și a încercat să țină un regim alimentar. Busu recunoaște că s-a speriat foarte tare, declarând că dacă ar fi să se întoarcă în timp nu s-ar apuca de fumat.

„Nu m-am speriat! Nu de aia m-a lăsat de fumat! M-am lăsat de fumat pentru că n-am mai simţit nevoia! Doctorul, şeful clinicii, când venea dimineaţa trecea pe la mine… ce mai faci, ce mai e, nu ştiu ce… vrei să bei o cafea? Da!Şi mă duceam la el şi îmi făceam o cafea. Şi zice vrei să fumezi o ţigară? Domne, nu simt nevoia! Bravo, al meu eşti!  Dacă ar fi să dau timpul înapoi, să fac o alegere, asta ar fi prima alegere pe care aş face-o, nu cu dragoste, cu nu ştiu ce… să nu fumez, să nu mă apuc de fumat!Ăsta ar fi cel mai important lucru la care m-aş gândi vreodată! Ei mi-au pus nişte plasturi pe mine în spital, or fi avut şi plasturii ăia un efect!’, a mai spus Florin Busuioc.


Florin Busuioc, găsit căzut la podea, după un spectacol la Craiova

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardin la finalul unui spectacol pe care l-a susținut la Filarmonica Oltenia. Prezentatorul tv, care este actor la bază, a fost găsit la podea, iar oamenii din jur i-au oferit primul ajutor până la venirea medicilor. Acesta a ajuns în stare gravă la spital unde a fost operat de urgență la clinica de cardiologie din Craiova, neputând fi transportat la București.

Sursa foto: Facebook