Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre cadoul primit din partea soțului ei: „Noi muncim și...”

.

Florica Boboi, primele declarații despre cadoul primit din partea soțului ei. În urmă cu câteva zile, câștigătoarea celui de-al zecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite' și-a sărbătorit ziua de naștere. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat o imagine cu cadoul primit din partea soțului ei, fiind vorba despre un bolid de lux. Mulți au susținut că autoturismul a fost cumpărat cu banii câștigați la emisiunea culinară, însă Florica Boboi a făcut lumină în acest caz, susținând că lucrurile nu stau așa. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Florica Boboi este câștigătoarea ultimului sezon „Chefi la cuțite’. În marea finală, aceasta i-a avut ca adversari pe Adrian Stroe și pe Raluca Todea. Farfuriile preagătite de Florica Baboi și echipa ei au obținut cel mai mare punctaj, iar concurenta a intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro. În urmă cu o zi, acesta a postat, pe contul ei de Instagram, o imagine cu cadoul primit de la soțului ei, de ziua de naștere. Acesta s-a afișat cu un buchet imens de flori, în dreptul unui bolid cu fundă roșie. În secțiunea de comentarii, mai mulți urmăritori au scris că autoturismul ar fi fost cumpărat cu banii de la „Chefi la cuțite’.


Florica Boboi, primele declarații despre cadoul primit din partea soțului ei. După încheierea emisiunii, concurenta a susținut că va folosi marele premiu pentru a deschide o sală de evenimente. Aceasta locuiește în Paris, acolo unde administrează o firmă de catering și organizează evenimente pentru comunitatea românilor.

Citește și: Ce cadou a primit Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, de la soțul ei, de ziua de naștere:„Vă spun cu lacrimi în ochi, încă nu îmi vine a crede’


Citește și: Florica Boboi, surpriză de ziua ei de naștere.Ce a anunțat câștigătoarea Chefi la Cuțite

Citește și: Nicoleta Voicu nu regretă că nu a fost prezentă la nunta fiului ei:'Am fost nevoită să îi dau această lecție de viață'

Citește și: Denisa Răducu ar fi împlinit 33 de ani astăzi. Mesajul transmis de tatăl artistei:„Ceva mai dureros nu există’


Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre cadoul primit din partea soțului ei: „Noi muncim și…’

Câștigătoarea de la „Chefi la cuțite’ a susținut că mașina nu a fost cumpărată cu banii de la emisiunea culinară. Se pare că Florica Boboi nu a avut niciodată un autoturism pe numele ei, așa că soțul acesteia a decis să-i facă o surpriză de ziua ei.

„Soțul mi-a organizat o petrecere surpriză atunci când m-am întors din București și am primit o mașina! Mi-am dorit de mult această mașină și soțul se pare că s-a ocupat de treaba asta, pe ascuns, de trei săptămâni a cumpărat-o, și a așteptat momentul potrivit să mi-o facă cadou. Eu niciodată n-am avut o mașină pe numele meu, trecutul meu nu a fost tocmai roz.


Acum din puterile noastre, noi muncim foarte mult, toată lumea zice ați așteptat Chefi la cuțite ca să vă cumpărați, nu e adevărat! Noi muncim și se pare că acum mi-a făcut acest cadou, e pentru familie mașina, dar e pe numele meu.

Știa toată familia mea că mă uitam la mașini din astea mari, mereu ziceam că o să am și eu cândva. Uite că Dumnezeu ne-a ajutat să putem să o cumpărăm. M-am urcat puțin la ea, e faină’, a spus Florica pentru Spynews.ro.

„Lucrez tot ca înainte’


Florica Boboi a mărturisit că viața ei nu s-a schimbat radical după participarea la „Chefi la cuțite’. Aceasta se ocupă în continuare de afacerea familiei și este surprinsă când este recunoscută de clienții săi.

„Lucrez tot ca înainte, și înainte lucram foarte bine. Eu sunt cunoscută aici în Paris că fac multe evenimente, mi-am făcut un nume pentru că eu mă dăruiesc 100% la românii din Paris, lumea mă iubește aici cu mâncare pe care o fac, gustul de acasă.

Acum mi se pare așa ciudat când merg și mă întreabă toată lumea <> că mă știu de la televizor. Eu cum am repetat, nu mă simt vreo vedetă, sunt exact cine a fost, prietenii mei au rămas aceiași, sunt eu la fel ca înainte. Eu tot așa o să rămân și peste 100 de ani’, a mai zis Florica Baboi.


„Banii pe care i-am câștigat aș vrea să-i investesc’

Concurenta de la emisiunea culinară a susținut că cei 30.000 de euro vor fi investiți în afacerea pe care o are în Paris.

„Banii pe care i-am câștigat aș vrea să-i investesc în ceva, să-i investesc în viitorul meu, vreau să cumpăr lucruri pentru evenimente‘, ne-a mai spus Florica.

Sursa foto: Instagram