Flick și Denisa Filcea, detalii neștiute despre începutul relației: „A durat câteva săptămâni până să ne întâlnim față în față. Prima dată am întrebat-o dacă...” / EXCLUSIV

.

Flick (Sebastian Filcea) și Denisa Filcea ne-au dezvăluit câteva detalii neștiute despre începutul relației lor. Între ei a fost dragoste la prima vedere, așa cum se întâmplă în cele mai frumoase povești de dragoste. Aceștia s-au cunoscut la începutul pandemiei și s-au întâlnit abia după câteva săptămâni, timp în care deja se îndrăgostiseră unul de altul. Iată ce ne-au mai spus despre căsnicia lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Sebastian, spune drept, ce impresie ți-a făcut Denisa la prima vedere? Adică a fost dragoste la prima vedere? Unde și când v-ați cunoscut?

Ne-am cunoscut la începutul pandemiei, a fost dragoste la primul apel, deoarece a durat câteva săptămâni până să ne întâlnim față în față. Până să ajungem să ne vedem, eram deja îndrăgostiți unul de
celălalt.

Citește și: Cum arată fetița cuplului Flick – Denisa Filcea. Prima imagine: „Îți prezint azi lumea mea. Eva Maria'


Citește și: Ce spune Denisa Filcea, soția lui Flick, despre a doua sarcină: „Urmează un copil, după un alt copil'

Citește și: Medeea Marinescu, despre rolul care i-a marcat viața: „Mă strigau Maria Mirabela cu ochii cât umbrela'. Detalii tulburătoare despre moartea tragică a Gildei, colega ei de film

Citește și: De ce a refuzat Delia propunerea Monei Segall de a participa la America Express: „Cu sora și cu mama, dar nu am reușit'

Flick și Denisa Filcea, detalii neștiute despre începutul relației


Ai cucerit-o în versuri? Câte poezii i-ai scris până în prezent? Văd că deja ai compoziții dedicate bebelușului…

Nu știu dacă versurile au cucerit-o, întrebați-o pe ea. Din prima clipă îi scriu zilnic poezii. Unele i le las lipite prin casă, altele i le trimit pe telefon sau i le scriu pe felicitările atașate buchetelor de flori pe care i le aduc săptămânal.

Într-o primă fază, relația voastră a fost una la distanță. După cât timp și cum ai convins-o pe Denisa să se mute cu tine la București și să plece din orașul ei natal, Oradea?


Nu a fost nevoie să o conving, prima dată am întrebat-o dacă vrea să-mi fie soție. Restul lucrurilor au venit de la sine.

V-ați căsătorit după doar trei luni… Am senzația că la voi totul se desfășoară pe repede înainte. Vi s-a părut vreodată că vă grăbiți sau ați mers pe feeling?

Nu considerăm că lucrurile s-au desfășurat pe repede înainte. Am făcut totul așa cum am simțit, iar fiecare zi din ultimii doi ani din viața noastră ne-a demonstrat că am făcut alegerile perfecte.


Cum își surprinde Flick soția

Denisa, ce ne poți spune despre soțul tău? Cu ce te-a cucerit inițial și cum te mai surprinde acum?

Sebastian întruchipează perfecțiuea masculină, nu m-a cucerit doar inițial, o face în fiecare zi, surprinzându-mă cu diferite gesturi. Astăzi, de exemplu, eram pe canapea și, dintr-odată, a apărut la televizor o fotografie cu noi și alături o poezie de dragoste.


Cum a evoluat relația voastră de-a lungul timpului? Tocmai în ideea că v-ați căsătorit repede… Ce ați descoperit, pe parcurs, că nu vă place unul la celălalt și cum v-ați mai schimbat, de dragul celuilalt?

Pentru mulți oameni pare ireal, dar relația noastră a evoluat și evoluează exact așa cum ne-am imaginat.

Acum vă provoc să spuneți și ce defecte considerați că are fiecare.

Denisa: Dacă aș fi considerat că Sebastian are vreun defect, nu m-aș fi căsătorit cu el. Oamenii mă numesc idealistă, însă realitatea îmi demonstrează că viața poate fi perfectă, la fel și oamenii.


Flick: Când iubești cu adevărat un om, nu ai cum să îi vezi defectele, pentru că ele nu există.

Denisa și Flick, ce vă mai doriți acum?

Ne bucurăm de absolut tot ce avem și suntem foarte recunoscători pentru viața pe care o trăim. Ne dorim cât mai multă lume să-și găsească drumul spre fericire și iubire. Atunci lumea va fi un loc mai bun!

Sursă foto: Instagram