Flick a împlinit 39 de ani. Ce surpriză i-a făcut soția lui, Denisa Filcea: „Cât de tare”

.

Flick a împlinit 39 de ani. Astăzi, Filcea Sebastian Andrei își sărbătorește ziua de naștere, dar și cea onomastică. Pe rețelele de socializare, acesta a împărtășit cu urmăritorii surpriza de care a avut parte încă de la primele ore ale dimineții. Cu ocazia acestei zile speciale, fostul om de radio a postat o fotografie cu fiica sa, alături de câteva versuri emoționante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Filcea Sebastian Andrei, cunoscut și sub numele de Flick, își sărbătorește ziua de naștere. Fostul om de radio a împlinit 39 de ani, iar soția acestuia, Denisa, i-a pregătit o surpriză emoționantă. Pe contul său de Facebook, acesta a publicat o imagine cu fetița sa, alături de câteva versuri prin care și-a exprimat recunoștința pentru toate bucuriile de care a avut parte până în prezent. Flick a mărturisit că a primit cel mai frumos cadou încă din vară, atunci când a venit pe lume fetița lui, Eva Maria.


Flick a împlinit 39 de ani. Fostul om de radio se bucură de o carieră înfloritoare și de o familie împlinită. De mai bine de doi ani, acesta este căsătorit cu Denisa Filcea, iar în vară a devenit tată pentru prima oară.

Citește și: Legătura neștiută dintre Liviu Guță și Flick:„Nu se poate așa ceva. Am descoperit că…’

Citește și: Ce a pățit Denisa Filcea, soția lui Flick, la ultima călătorie cu avionul:„Mi s-a făcut rău. Un comportament inuman’


Citește și: Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune:„N-am mai spus altcuiva asta’. Ce se întâmplă cu emisiunea „Ce spun românii’

Citește și: Noi detalii despre fiul preotului din Drobeta, care s-a sinucis la 13 ani. Copilul li s-ar fi plâns prietenilor că tatăl lui îl bate:„El a luat mătura, frate-meu cuţitul’

Flick a împlinit 39 de ani


Încă de la primele ore ale dimineții, Denisa Filcea a ținut să-și surprindă soțul, cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta l-a trezit cu un tort și câteva lumânări, alături de două cutii mari de cadou. Impresionat de gestul soției sale, Flick a postat două fotografii pe contul său de Instagram.

„Eva doarme și Denisa mi-a zis să vin în dormitor și să văd asta. Cât de tare’, a spus Flick, pe InstaStory.

Pe data de 23 iunie, fostul om de radio a devenit tată pentru prima oară, atunci când partenera lui de viață a adus-o pe lume pe micuța Eva Maria. În ciuda diferenței de vârstă de 10 ani, cei doi se completează perfect și se înțeleg la fel de bine ca în prima zi.


„Cadoul l-am primit din vară’

Cu ocazia acestei zile speciale, Flick a postat o imagine cu tortul aniversar, fiind surprins în timp ce-și ține fiica în brașe. În dreptul imaginii, acesta a scris câteva versuri emoționante, mărturisind că este împlinit și că Eva Maria este cel mai de preț cadou pe care îl putea primi.


„Viața e timp. Și o să treacă.

Și se măsoară cursul ei

Nu-n anii care vin și pleacă,

Ci-n ce rămâne după ei.

În amintiri și bucurii

Și-n clipe ce repede zboară.

E ziua mea în orice zi,

Cadoul l-am primit din vară.

Sunt împlinit, le am pe toate!

Cu viitorul în priviri

Împlinesc astazi și ani, poate,

Dar cel mai mult fac…amintiri’, a scris Domnul Rimă, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook & Instagram