Flavio Briatore - Un mire emotionat ca pentru un Grand Prix

 Revista VIVA
.
Faimosul play-boy si director al scuderiei Renault, Flavio Briatore, 58 de ani, s-a casatorit la Roma cu Elisabeta Gregoraci, un top-model, cu 30 de ani mai tanara.

La ceremonia religioasa de la Biserica Santo Spirito in Sassia, aflata in apropierea Basilicii San Pietro, au asistat fostul prim ministru spaniol Jose Maria Aznar si Silvio Berlusconi, Flavio Briatore avand nu mai putin de 300 de invitati.

Elisabeta Gregoraci Flavio Briatore

Mirii s-au plimbat pe strazile Romei intr-o masina condusa de campionul spaniol de Formula 1, Fernando Alonso.

Mireasa, fosta Miss Calabria 1997, a purtat o rochie care a fost creata in 500 de ore si a presupus 5 probe, voalul avand o lungime de 7 metri.

Evenimentul numit de presa italiana „casatoria anului' a inceput vineri seara cu o cina la Casa Valadier, unul dintre cele mai luxoase restaurante ale Romei, pentru a continua sambata seara in castelul de la Torcrescenza.

„Sunt la fel de emotionat ca pentru un start in Formula1', a declarat Briatore care potrivit ziaristilor italieni si-a schimbat comportamentul datorita sotiei sale – originara din sud si foarte credincioasa. Anul trecut a fost diagnosticat cu un cancer, descoperit insa la timp.

Prototipul play-boy-ului itallian, Flavio Briattore are la activ numeroase cuceriri, printre iubitele sale aflandu-se Naomi Campbell, Nicole Kidman Heidi Klum sau Vanessa Kelly.

Foto: www.askmen.com, www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton