Flavia Mihășan nu se întoarce la "Neatza cu Răzvan și Dani", dar... "Ne vom vedea mai des"

.

Acum două luni și jumătate, Flavia Mihășan a adus pe lume primul ei copil, un băiețel, însă fanii de pe contul de socializare nu contenesc să întrebe când revine la emisiune, alături de Răzvan și  Dani. Fosta asistentă TV nu le-a dat însă răaspunsul pe care-l așteptau… Deocamdată.

Anul acesta a fost unul plin de evenimente fericite pentru Flavia Mihășan, simpatica asistentă a lui Răzvan și Dani de la Neatza – acum două luni și jumătate, a devenit mămica unui băiețel superb și a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Marius Moldovan. Și cum, recent, Flavia a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare în costum de baie, etalând un trup superb – dovadă că și-a revenit complet după naștere, fanii ei au concluzionat, firesc, că vedeta este pregătită să se întoarcă la emisiunea care a făcut-o celebră…


„Momentan, nu, n-o să mă întorc'

Bolondina și-a dezamăgit însă admiratorii, anunțând că nu are de gând să se întoarcă la Neatza, cel puțin deocamdată, dar, în egală măsură, le-a dat și o veste bună:

„Am ales poza asta pentru ca mi se pare ca ilustreaza perfect starea pe care o am acum! 💓
Pentru ca m-ati intrebat foarte multi daca ma intorc la @neatzacurazvansidani_oficial, am decis sa va raspund aici ca momentan, nu, n-o sa ma intorc. 🙈 💓
Bebele este mult prea mic, iar eu sunt prea indragostita de el si de fiecare moment impreuna cu el.
Daaaar, ne vom vedea mai des de la noi de acasa, pentru ca da, ne facem #VLOG 💓🌸', a scris Flavia pe contul ei de Instagram.