Fizz revine în muzică după 10 ani, cu un clip în care apare Adelina Pestriţu. / Cum arată acum cel care a inventat expresia „Dacă nu eu, atunci cine?”

 Dumba Gabriela
.

Nu Pastramă a inventat expresia „Dacă nu eu, atunci cine?', chiar dacă o folosea excesiv la FERMA, ci Fizz, acum aproape 20 de ani. Bogdan Croitoru, pe numele său din buletin, revine în muzică, la 10 ani de la piesa cu Inna, fără blănuri, dar cu aceleaşi fiţe. Fizz relansează videoclipul unei piese din 2011, în care apare şi Adelina Pestriţu. 

FizzFizz

Încă are bani pe care îi întoarce cu lopata, după spusele lui, dar îi lipsea showbiz-ul. Fizz şi-a anunţat întoarcerea în muzică în emisiunea lui Măruţă, dar a ţinut să precizeze din ce face bani în ziua de astăzi.  „Mai nou am descoperit bursa. De aceea am facut o pauza, eu cand ma implic in ceva vreau sa studiez foarte bine. Am actiuni la Facebook si la Apple si la cateva companii mari din Romania.', se laudă Fizz.

Au trecut 10 ani de când cânta alături de Inna piesa „Déjà Vu' şi 15 de la lansarea albumului „Totul sau nimic', pe care se afla celebra piesă „Dacă nu Fizz, atunci cine'.

După mulţi ani petrecuţi departe de scenă, Bogdan Croitoru se simte pregătit să revină.

Pauza a fost justificată. Afaceri, călătorii, plus că a trecut perioada aia de scandaluri, de circ mediatic. Nu mi-a plăcut niciodată să mă promovez cu scandal, ci cu muzica mea, cu munca mea, cu ce am făcut eu. Mi-am pus în ordine afacerile, ca să am mai mult timp pentru mine. Și acum am găsit momentul prielnic să revin cu surprize. Avem piesa Fizz Models și un clip în care am investit foarte mult, în care apare şi Adelina Pestriţu… E melodia oficială a agenției mele de modele.', a povestit Fizz.

Pus pe glume, i-a spus lui Măruţă că a avut o viaţă amoroasă deloc plictisitoare: „În ultima perioadă am avut şase neveste şi am divorţat de cinci ori. Glumesc! Nu m-am schimbat aşa mult. Poate am câţiva copii prin ţară, dar nu ştiu de ei, nu am mai auzit nimic. Deocamdată n-am de gând să mă căsătoresc!'

De ce s-a retras din lumea mondenă

„Eu cred că m-am născut în platoul ăsta. Pauza a fost justificată, afaceri şi călătorii. Acum au mai dispărut scandalurile şi circul, mie îmi place să mă promovez pe muzica mea şi pe munca mea, nu pe scandal. Mi-am pus în ordine afacerile pentru că vreau să am mai mult timp liber pentru mine şi am găsit momentul prielnic să revin.', spune Fizz.

Fizz şi-a propus să relanseze clipul filmat în urmă cu 8 ani, „Fizz Models', în care a apărut şi Adelina Pestriţu. Bruneta avea părul lung atunci şi interpreta, în videoclip, rolul unei femei seducătoare, în vraja căreia a căzut însuşi artistul. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton