Fiul Zinei Dumitrescu, datorii de 10.000 de euro către azilul în care a fost îngrijită mama lui. "Să fie pomană!"

 Dumba Gabriela
.

Fiul Zinei Dumitrescu are datorii de 10.000 de euro către azilul în care a fost îngrijită mama lui. Timp de trei ani, până în ultima clipă, Zina Dumitrescu a trăit într-un cămin de bătrâni, însă fiul ei n-a mai răspuns la telefon, după moartea ei. Cătălin Negreanu refuză să plătească datoriile către azil, după cum susține directorul azilului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Zina Dumitrescu a încetat din viață în urmă cu trei ani, în camera ei din căminul pentru bătrâni din Ghermănești. Fiul ei, Cătălin Negreanu, a lăsat-o la azil, iar acum refuză să plătească suma uriașă cheltuită pentru îngrijirea ei.

Ion-Cassian-si-zinaIon-Cassian-si-zina

Fiul Zinei Dumitrescu, datorie de 10.000 de euro către azil

Directorul căminului de bătrâni, Ion Cassian a îndrăgit-o pe Zina Dumitrescu enorm, ca pe propria lui mamă, și chiar dacă moștenitorul Mamei Zina nu vrea să mai răspundă la telefon, este dispus să renunțe la datorie.

'Cătălin nu vrea să mai vorbească cu mine, nu-mi mai răspunde la telefon, mă evită. E închisă discuția, despre această datorie, de 10.000 de euro, pot spune că să fie ca o pomană.

Dar, știam dinainte că așa va fi, am simțit cum stau lucrurile, că el nu plătește banii pentru cazarea și pentru cele necesare Zinei. Am dat din banii mei, am făcut totul pentru dânsa, oricât m-ar fi costat. Nu am putut să renunț la Zina, așa cum a făcut fiul ei.

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai: „Lucrează împreună cu noi. Este…’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani: „Divorțasem și mi-a fost frică să nu…’ / EXCLUSIV

Și în prezent mai am o persoană în grijă, caz similiar cu cel al Zinei Dumitrescu, pe care tot eu o țin, după ce băiatul a abandonat-o. Mai am și alte cazuri sociale de care mă ocup. În camera Zinei stă acum altă doamnă.

Când pleacă un om de la noi, când se stinge din viață, este foarte trist. Unii dintre ei stau aici și câte 7-8 ani, ne leagă amintiri, ne împrietenim, ne știm poveștile de viață„, a declarat directorul azilului pentru impact.ro.

Zina Dumitrescu ar fi împlinit 86 de ani pe 16 iunie

'Mama Zina' ar fi împlinit 86 de ani pe 16 iunie.

'În curte, am amplasat, în memoria dânsei, o troiță, o statuie-înger, care cântărește în jur de 100 de kilograme. Acolo mergem adesea și ne rugăm pentru sufletul ei. Zinei îi plăcea viața, se serba cu tort și cu șampanie, dar fără alcool, căci nu avea voie. Mi-a fost foarte drag de ea, ne atașasem unul de celălalt', a declarat Ion Cassian, cel care a avut grijă de Zina să nu-i lipsească nimic și a răsfățat-o ca pe o prințesă, din banii lui.

Fiul Zinei Dumitrescu a ignorat ultima dorință a mamei lui

Zina Dumitrescu a încetat din viață pe 28 martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Nu a fost înmormântată în locul de veci pe care îl deținea la Cimitirul Bellu, așa cum și-a dorit.

Cătălin Negreanu a decis să o incinereze, gest care i-a intrigat pe toți cei care au iubit-o și care ar fi vrut să o conducă pe ultimul drum. Urna cu cenușa fostului mare designer ar fi fost ridicată de fiul ei, de la Crematoriul Vitan Bârzești.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton