Fiul Zinei Dumitrescu A REFUZAT să vină la parastasul de 6 luni al mamei sale: „Pare ură!”/ Cine s-a ocupat de pomana „Mama modei românești”

 Dumba Gabriela
.

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie 2019, într-un azil de bătrâni din comuna Ghermănești, Ilfov. Singurul care s-a ocupat de parastasul de 6 luni al celei supranumite „Mama modei românești' a fost Ion Casian, omul care a avut grijă de ea în ultimii săi ani de viață. Acesta se declară uimit că fiul Zinei, Cătălin Negreanu, a refuzat să vină la pomana mamei sale.

Zina DumitrescuZina Dumitrescu

Ion Casian, unul dintre puținii oameni care au avut grijă de Zina Dumitrescu în ultimii săi de viață, a organizat un parastas la șase luni de la moartea creatoarei de modă, cu banii proprii.

Acesta s-a lovit de refuzul lui Cătălin Negreanu, unicul fiu al Zinei, de a veni la pomana mamei sale, așa că la parastas au venit doar persoanele din căminul de bătrâni, unde și-a trăit mama Zina ultimele clipe.

„După ce i-am trimis mesaj, Cătălin mi-a răspuns ceva de genul: Nici nu am de gând! Am mesajul… Am rămas interzis. Înțeleg că nu au fost foarte apropiați, că nu se înțelegeau bine, dar asta pare ură!', a declarat Ion Casian, potrivit romaniatv.net.

„Am făcut o pomană, am chemat preotul, a sfințit bucatele de pe masă, am adus colivă, totul așa cum se cuvine. Asta este, la pomană au fost doar cei de la cămin, nimeni altcineva, deși s-au trimis și alte invitații', a mai spus Ion Casian.

Cătălin Negreau a ales să nu-și înmormânteze mama, chiar dacă aceasta a fost una dintre ultimele dorințe ale Zinei Dumitrescu și a incinerat-o. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton