Fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu a împlinit 3 ani. Puștiul seamănă leit cu tatăl lui!

.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit în ianuarie 2015, iar în noiembrie 2016, cei doi deveneau părinți. Ieri, Andrei a împlinit 3 ani și seamănă leit cu tatăl său.

Pe 21 noiembrie, fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu a împlinit 3 ani și părinții lui i-au organizat o petrecere ca la carte. Mămica lui a imortalizat momentul și l-a împărtășit și cu fanii de pe contul său de socializare, care au constatat nu numai trecerea inefabilă a timpului, ci și faptul că puștiul, brunet și cu ochi negri, seamănă foarte bine cu tatăl lui, căruia sperăm să îi moștenească și talentul.


Știrista Antenei 1 și artistul de la Direcția 5 s-au întâlnit pentru prima oară în 2007, însă la acea vreme Octavia era preocupată de profesia ei, așa că nu i-a dat atenție celui care, 8 ani mai târziu, avea să-i devină soț.

„Tocmai începusem să lucrez la Antena 1, în București. Habar n-aveam cine e. La Târgu Jiu avusesem alte preocupări, din care nu făcea parte viața mondenă a Capitalei. Când ne-am cunoscut, eu eram cu gândul numai la muncă, nu l-am observat mai mult decât pe oricare dintre artiștii care însoțeau caravana «Mereu aproape» în turneul prin țară, în 2007′, a povestit Octavia pentru Libertatea.


„E mare lucru să îți întâlnești jumătatea'

Dar pentru că nebănuite sunt căile destinului, opt ani mai târziu Octavia Geamănu și Marian Ionescu au devenit o familie, în pofida celor care nu le dădeau prea multe șanse, dată fiind reputația de cuceritor a artistului. Iată însă că cei doi au sărbătorit deja 4 ani de căsnicie și 3 ani de când sunt părinții unui băiețel superb.

„Au trecut prea repede 4 ani de la căsătorie. Asta spunem amândoi. Uneori, mă gândesc că sunt oameni norocoși care se întâlnesc la 20 de ani și trăiesc fericiți încă 60 împreună. E mare lucru, mare, să îți întâlnești jumătatea și s-o păstrezi. Toată lumea caută într-o zi acea dragoste care să îți facă sufletul să zâmbească în fiecare dimineață când deschizi ochii. Noi suntem norocoși. Trăim cu bucurie timpul ce ne e dat să-l petrecem împreună pe pământ’, a mai spus Octavia pentru sursa citată.