Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit un liceu de top din America: "Sunt nebunește de mândră". Imagini de la festivitate

.

Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram imagini de la festivitatea de absolvirea a liceului a fiului ei, Ayan. Fiul Mihaelei Rădulescu a părăsit Monaco și a continuat studiile în America. Ayan Schwartzenberg a învățat la un colegiu presigios din Statele Unite și acum se pregătește de facultate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Pe pagina personală de Instagram, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj emoționant și mai multe fotografii de la festivitatea de absolvire a fiului ei. Vedeta este foarte mândră de Ayan, care acum se pregătește de facultate.

Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit un liceu de renume din America

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a părăsit Monaco și a continuat studiile în America. Acesta a învățat la un colegiu presigios – Lawrenceville School din New Jersey, unde taxa anuală este de 70.000 de dolari.


Ayan s-a remarcat în timpul liceului printre colegi, făcând parte din echipa de fotbal american a școlii, cea de dezbateri, precum și dintr-un cerc de poezie. 

La festivitatea de absolvire Ayan a fost elegant, într-un costum negru, în vreme ce Mihaela Rădulescu a avut unul alb, cu o cămașă neagră. Lui Ayan nu i-a lipsit din mână trabucul.

Sunt aici. Se întâmplă. Balul de absolvire. Absolvirea. Cum Laude! Copilul meu. Sunt nebunește de mândră. Dincolo de cuvinte. Mulțumesc! Atââât, atât de mândră ♥️ NOI suntem mândri!


Următoarea etapă. Promoția 2022. Familie. Noi’, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.a spus încântată Mihaela Radulescu, pe Instagram, publicând câteva fotografii cu fiul ei.

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan:’Nu cred că mai este cazul’

Citește și: Drama prin care trece Sorina Guță. Tzanca Uraganu a dat vestea:Se zbate între viață și moarte

Citește și: A murit mama lui Andrea Bocelli.Ce semn divin a primit Edi Aringhieri când l-a născut pe tenor


Tot ea a transmis că Ayan a absolvit „cum laude’, adică „cu maxime felicitări’ liceul.

Și prietenii vedetei au comentat postarea acesteia de pe Instagram. Adina Buzatu a scris „Felicitări, să fie într-un ceas bun, mult succes!‘.

Andreea Perju a scris „Felicitări!!!! Sunteți minunați amândoi!‘. Corina Bud și Adela Popescu au scris și ele „Felicitări! Sunt fericită pentru voi!‘; „Ahhh, ce emoție!!‘.

Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu, acceptat deja a două universități de top din SUA


Cel mai probabil Ayan va alege să meargă la prestigioasa Universitate Princeton, potrivit protv.ro.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşți din grădiniţă’, a spus Mihaela Rădulescu în podecastul Amaliei Enache.

Cum a reacționat Mihaela Rădulescu atunci când fiul ei a plecat în America


În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast, Mihaela Rădulescu a povestit că i-a fost foarte greu când fiul ei, Ayan Schwartzenberg, a plecat în străinătate.

„Am plâns cel mai mult ca mamă când a trebuit să-mi las copilul singur într-o clădire și să-i fac cu mâna și să plec. I-am respectat alegerea, văd că se descurcă extraordinar’, a povestit vedeta.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea’, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache de pe YouTube în vara anului trecut.


„Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el’, a mai declarat Mihaela Rădulescu.


Ayan a făcut pian şi chitară, dar şi tenis, înot, baschet, volei, navigaţie, călărie, scufundări, fotbal american, hochei pe gheaţă, patinaj, sporturi de contact, schi, snowboard, wakeboard.