Fiul lui Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu frații vitregi: "Semănăm în ceea ce privește..."

.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, Radu, vorbește cu drag despre relațiile cu frații săi vitregi, Violeta și Alexandru. Chiar dacă împart doar tatăl, cei trei copii se înțeleg minunat, iar Radu Bănică susține că au moștenit tot ce era mai frumos de la părintele lor, iar educația primită acasă i-a ajutat să aibă o relație frumoasă, ca între frați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Radu Ștefan Bănică a dezvăluit, recent, și pentru revista VIVA! care este relația dintre el și frații mai mici, dar și cea cu Andreea Marin, fosta soție a tatălui său, care l-a primit în casa ei de când era de-o șchioapă și l-a iubit ca pe copilul ei.

Ce relație are fiul lui Ștefan Bănică cu frații vitregi

Radu Ștefan Bănică a vorbit, vizibil încântat de subiect, despre relația pe care o are cu sora și cu frățiorul său, Violeta și Alexandru. Și, chiar dacă împart doar tatăl, cei trei, conform spuselor tânărului, sunt mai mult decât apropiați.


Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică – din relația cu Camelia Constantinescu – a explicat că există foarte multe asemănări între el, Violeta și micuțul Alexandru.

‘Semănăm în ceea ce privește spiritul de familie. La noi e foarte dezvoltat, ne iubim foarte mult’, a spus Radu Ștefan Bănică.

Mai mult, ne-a dezvăluit el, de-a lungul anilor a reușit să comunice cu mai tânăra soră a lui, Violeta, dar și cu micuțul Alexandru.

‘Cu Violeta mă înțeleg excelent, suntem apropiați, vorbim des. Cu Alexandru mă înțeleg foarte bine, mai ales că eu iubesc copiii.


Nu prea cumpăr cadouri, mai ales haine, el crește repede și primește tot timpul. Dar atunci când îi cumpăr ceva vreau să îi iau ceva semnificativ: o bicicletă, o tablă de scris. Dacă vrea, o să îl și învăț să meargă cu bicicleta’, a mai destăinuit Radu Ștefan Bănică pentru fanatik.ro.

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai: „Lucrează împreună cu noi. Este… / EXCLUSIV


Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani: „Divorțasem și mi-a fost frică să nu… / EXCLUSIV

Ce a moștenit Radu de la tatăl lui, Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică recunoaște că este suma lucrurilor moștenite de la părinții săi. Și, cu un zâmbet care spune totul despre relația pe care o are cu tatăl și cu mama sa, descrie trăsăturile pe care le-a moștenit de la Ștefan Bănică și de la Camelia Constantinescu.

Eu am moștenit de la părinții mei ce este mai bun de la fiecare. Am moștenit talent, pasiune, educație. De la mama am luat spiritul de familie, modestia… De la tata tot ce e legat de viața artistică. El mi-a dat și sfaturi în domeniu. Mi-a spus să mă concentrez la fiecare lucru pe care îl fac, ca să iasă bine. Și să îmi văd de drum indiferent de piedici, să nu mă dau bătut niciodată’, a mai dezvăluit tânărul actor.


Și, cum actoria pare să îl definească la modul cel mai serios, Radu Ștefan Bănică ne-a recunoscut că este ajutat enorm în meseria pe care și-a ales-o de memoria bună pe care o are.

‘Când vine vorba de meseria de actor am noroc cu memoria. Textele le rețin ușor, le citesc și le rețin.

E adevărat, când vorbim de Shakespeare mai și tocesc, sunt texte mai dificile. Ți se rotește limba în gură, dar tot le rețin. Cel mai greu rol a fost cel din Richard al III-le’, a mai spus Radu Bănică.


Ce relație are Radu, fiul lui Ștefan Bănică, cu Andreea Marin

Radu Bănică are numai cuvinte de laudă la adresa Andreei Marin.

„Relația cu Andreea este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre.


O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata. Am o relație foarte frumoasă, este mama surorii mele, am un respect pentru ea, se poartă extraordinar cu mine și este o relație foarte frumoasă.

Este foarte empatică, este foarte grijulie și este atentă la detalii. Este un exemplu foarte bun pentru Violeta’, a spus Radu Ștefan Bănică într-un interviu pentru VIVA!.

Mai mult decât atât, Radu Ștefan Bănică are un respect foarte mare pentru fosta soție a celebrului său tată. Tânărul a observat profesionalismul de care a dat dovadă vedeta de-a lungul carierei sale.


„Andreea este foarte profesionistă, la fel ca și tatăl meu de altfel. Pot să spun că am avut norocul de modele influente și profesioniste’, a mai adăugat fiul cel mare al lui Ștefan Bănică.