Fiul lui Florin Călinescu și-a schimbat complet viața! Cu ce se ocupă acum Petru Călinescu

 Dumba Gabriela
.

Fiul lui Florin Călinescu a studiat muzica, dar a decis să meargă pe un alt drum profesional. După ce a apărut și pe scena Românii au talent și a avut numeroase apariții TV datorită talentului său muzical, Petru Călinescu a pornit o afacere într-un domeniu total diferit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu a avut doi fii, pe Luca, de 24 de ani, care în 2013, din păcate s-a sinucis, după ce mama acestuia, și bunicii, au decedat la interval foarte scurt, și Petru Călinescu.

petru_calinescu_67154700petru_calinescu_67154700

Petru Călinescu a studiat canto la o prestigioasă universitate din Liverpool, Anglia, după care a venit în România și a încercat să se impună pe piața muzicală. Fiul lui Florin Călinescu și band-ul său au avut numeroase apariții TV, dar acum a bifat o schimbare importantă de carieră într-un domeniu complet diferit.

Citește și: Marius Elisei, dezbrăcat total într-o filmare, alături de Oana Roman.De ce au dispărut imaginile de pe Instagram

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei au împlinit nouă ani de căsnicie: ‘Între noi este o diferenţă de 19 ani’

Citește și: Jean Gavril a devenit tată. Ce nume special a ales pentru fiica lui

Potrivit cancan.ro, fiul lui Florin Călinescu a renunțat la viața din București, dar și la showbiz-ul românesc în favoarea unei vieți liniștite de familie și unei afaceri cu produse bio. Soția lui Petru Călinescu este brașoveancă, motiv pentru care a ales să se mute cu toată familia la munte și să se bucure de darurile naturii.

Petru Călinescu a pus concertele pe locul doi și s-a axat pe familie, motiv pentru care și-a deschis o afacere.

Petru Călinescu a deschis în Brașov un magazin cu produse bio de care este foarte mulțumit. Potrivit surselor Cancan, Florin Călinescu este foarte mândru, căci fiul lui a ales să se descurce singur, fără ajutorul nimănui. Fostul concurent de la „Românii au Talent' s-ar fi documentat ani la rând în ceea ce privește logistica unei astfel de afaceri.

„Petru a început o viață nouă, un nou drum și o afacere care nu are legătură cu nimic din ce făcea înainte. Mai are și concerte, dar mai mult se ocupă de magazinul lor, care e și online.

Este o afacere mică de familie. Este foarte fericit și împlinit, mai ales că Brașovul le-a oferit liniștea de care aveau nevoie, după nebunia din București.', au declarat surse apropiate familiei Călinescu.

Petru și-a dorit o carieră în muzică și chiar s-a afișat în fața tatălui său, fără ca acesta să știe, la „Românii au Talent'. Nu a câștigat concursul, dar a reușit să câștige notorietate. În cele din urmă, el a ales lumea afacerilor, dar și o viață departe de agitația din București.

'Magazinul înseamnă dorința noastră de a-ți aduce mai aproape surse proaspete, sănătoase și sigure de hrană și îngrijire. În căutarea noastră, am descoperit povești despre munca și dedicația oamenilor ce stau în spatele produselor.

Toate au un lucru în comun, și anume, că lucrurile cu adevărat sănătoase sunt cele care își păstrează puritatea și autenticitatea. Toate acestea dorim să le împărtășim cu tine. Te așteptăm cu mult drag pe la noi! Simona și Petru Călinescu!', se arată în textul de promovare al micului business.

foto: Facebook Petru Călinescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton