Fiul lui Cristian Țânțăreanu, reclamat la 112 pentru agresiune. Reacția milionarului: "Are 50 de ani, e..."

.

Dragoș Țânțăreanu, fiul milionarului Cristian Țânțăreanu, a fost reclamat la 112, după ce ar fi atacat doi tineri, într-o parcare din Corbeanca. Reacția milionarului nu a întârziat să apară, însă Cristian Țânțăreanu evită să se implice în problema fiului său, știut fiind faptul că nu au o relație bună de câțiva ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Polițiștii din Ilfov au intervenit, de urgență, sâmbătă noaptea, după ce fiul excentricului milionar Cristian Țânțăreanu ar fi atacat doi tineri, într-o parcare din Corbeanca. Dragoș Țânțăreanu nu s-a liniștit nici când au apărut polițiștii.


Atunci când a construit, la Corbeanca, cartierul de lux „Paradisul Verde’, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a deschis în complex și un restaurant, pe care i l-a dat fiului său, Dragoș.

Sâmbătă seară, doi băieți care ieșiseră la plimbare în așa-numita zonă comercială a cartierului s-au apropiat de o mașină aflată în parcarea publică situată vizavi de restaurantul „The Brick’, care îi aparține lui Țânțăreanu Jr. Mașina avea un anunț de vânzare, care i-a atras pe tineri. Pentru că era trecut de ora 21.00 și era întuneric, unul dintre tineri a încercat să se uite în mașină, prin geamul lateral, cu lanterna de la telefonul mobil, potrivit cancan.ro.


Atunci, Dragoș Țânțăreanu ar fi ieșit furios din local și, conform martorilor, ar fi început să-i înjure, să-i scuipe și să-i lovească „cu mâinile și picioarele’.

Dragoș Țânțăreanu a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice

Speriați, tinerii au sunat la 112, iar, în jurul orei 21:30, la fața locului a ajuns un echipaj al Poliției orașului Buftea. Potrivit unor surse din Poliție, la fața locului ar fi fost găsit atât apelantul, în vârstă de 21 de ani, cât și Dragoș Țânțăreanu, de 48 de ani. 


Potrivit unor martori oculari, fiul lui Țânțăreanu nu s-ar fi liniștit nici de față cu polițiștii, în condițiile în care ar fi continuat să înjure și să gesticuleze agresiv. Ca urmare, acesta a fost amendat cu 200 de lei, pentru tulburarea liniștii publice.

Citește și:

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii. Suma e uluitoare

Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul! Cine îi va moșteni averea: „Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban'


Cristian Țânțăreanu a renunțat la petrecerile cu fast: ‘Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu’

Primele declarații ale lui Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu spune că a auzit despre cele întâmplate, însă nu vrea să comenteze pentru că fiul său are 50 de ani și știe să se descurce singur.

„Autorităţile îşi fac treaba. Fiul meu are 50 de ani, este treaba lui, eu nu vreau să comentez. Nu ştiu prea multe despre incident. Nu am ce să spun, este povestea lui. Am auzit despre incident, dar nu am ce să comentez', a declarat Cristian Țânțăreanu, în exclusivitate pentru Spynews.


Dragoș Țânțăreanu nu este la prima problemă cu legea

În 2010 a fost impicat într-un alt scandal, când Dragoș Mihalache, vicepreședintele Uniunii Industriașilor de la acea vreme, l-a acuzat de tentativă de omor, după ce l-a agresat în restaurantul pe care îl deține în Paradisul verde’ din Corbeanca.


La vremea respectivă, victima susținea că fiul lui Cristian Țânțăreanu și-a premeditat fapta și l-a lovit în cap cu o scrumieră, punându-i viața în pericol.

Cercetat și atunci de anchetatori, Țânțăreanu Jr. a scăpat numai după ce ce victima a renunțat la acuzații.

foto: arhivă proprie, Wowbiz, Cancan