Fiul lui Chef Bontea este campion! Ce pasiune neașteptată are băiatul de 23 de ani

.

În ciuda popularității de care se bucură tatăl său, mai cu seamă după ce a câștigat Asia Express 3, fiul lui Iulian Bontea preferă discreția. La 23 de ani, Iulian este foarte pasionat de sport și recent a fost desemnat campion la clasa A1, la Campionatul Român de Anduranță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chef Bontea este una dintre cele mai îndrăgite figuri din showbiz, iar după participarea la Asia Express 3 a câștigat un plus de simpatie. Deși soția este o prezență discretă, pe care Sorin nu o prezintă pe rețelele de socializare, de copii este mândru și nu-i poate ține ascunși.


Iulian, băiatul de 23 de ani al lui Chef Bontea este pasionat de sport și are adreanalina în sânge, în timp ce Miruna, în vârstă de 18 ani, adoră să facă prăjituri, dar vrea să studieze psihologia.


Citește și: Cum se comportă chef Sorin Bontea în rol de tată și ce sfaturi are pentru copiii lui: „Copii mari, probleme mari' / EXCLUSIV

Iulian Bontea este campion la clasa A1

Iulian Bontea este pasionat de sport, de mai multe sporturi și nu este doar un amator, ci un real profesionist. Recent, Chef Sorin Bontea a postat o fotografie în care apare alături de fiul său, proaspăt campion la clasa A1 alături de echipa sa, la Campionatul Român de Anduranță.

„Sunt mândru tare! Iulian Bontea este campion la clasa A1 în Romanian Endurance Series’, scrie Sorin Bontea pe Instagram, despre băiatul său.


Iulian Bontea face și box

Iulian Bontea a încercat mai multe sporturi, inclusiv karting și box. În urmă cu doi ani, tânărul a luptat la ‘Cupa Prieteniei’, competiția care a avut în program 24 de meciuri și care face parte dintr-un proiect mai amplu, denumit ‘Boxul pentru toți’. Poiectul și-a propus să le deschidă drumurile spre ring și celor trimiși de o soartă crudă într-un scaun cu rotile sau celor nevăzători.


Sunt prieten cu băiatul și cu fata mea, suntem foarte apropiați si ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată. însă, e nevoie să fiu și drastic. Copiii mei au vârste diferite și personalități diferite, trebuie să le înțeleg nevoile ținând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu și sever atunci când se impune’, declara Bontea.

Citeste si: Ce frumoasă este fiica lui Sorin Bontea! Miruna a împlinit 18 ani și îi seamănă tot mai mult tatălui: „Sunt mândru'


Chef Bontea este însurat de 26 de ani

Chef Sorin Bontea a fost jurat în cadrul emisiunii „Iadul bucătarilor', iar mai apoi la emisiunea „Chefi la cuțite'.

Sorin Bontea este căsătorit de peste 26 de ani. Juratul emisiunii „Chefi la cuțite' a mărturisit în trecut că și-a cunoscut soția la o petrecere, iar el a fost cel care a făcut primul pas și i-a dăruit un trandafir. Apoi a cucerit-o iremediabil cu preparatele sale.

Și soția lui Chef Sorin gătește foarte bine, acesta glumind adesea pe seama faptului că are și el un chef în bucătărie.