Fiul lui Andrei Aradits, actor într-un film din cadrul festivalului „ANONIMUL”

 Florentina Liutic
.

Eric este dovada că talentul se moşteneşte. Fiul lui Andrei Aradits, juratul „Te cunosc de undeva!', a jucat în filmul „Excursie' prezentat în cadrul galei de deschidere a Festivalului Internaţional de Film Independent ANONIMUL 2014.

 

„Eric s-a urcat pe scenă alături de Dan Chişu, Adrian Titieni şi d-na Irina Margareta Nistor la începutul seriei de scurt-metraje. Eu am stat în umbră, pentru că era momentul lui de glorie. Mă aşteptam să fie mai fâstâcit, dar părea în elementul lui', mărturiseşte Andrei Aradits, tatăl lui Eric.

 

Emoţionat şi mândru tare de fiul său, juratul emisiunii Antenei 1 a fost alături de Eric pe tot parcursul galei şi a urmărit cu atenţie prezentările filmelor: „ a fost prezentat al treilea. Cel mai drăguţ mi s-a părut atunci când Eric mi-a spus ', povesteşte juratul „Te cunosc de undeva!'.

 

Experienţa lui Eric din filmul „Excursie' este prima de acest fel, dar după talentul şi entuziasmul său, se poate spune că micul Aradits are stofă de mare actor. Festivalul Internaţional de Film Independent ANONIMUL 2014 este la cea de-a 11-a ediţie şi este susţinut de campania „România tare de tot', o campanie Intact Media Group.

 

Andrei Aradits si EricAndrei Aradits si Eric

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton