Cum arată acum fiul Elenei Băsescu. Traian Junior a împlinit 8 ani

.

Fiul Elenei Băsescu și al lui Bogdan Ionescu a împlinit 8 ani. Marți, 31 ianuarie, Traian Junior și-a sărbătorit ziua de naștere, iar fiica fostului președinte al României a postat mai multe imagini de la petrecerea aniversară a acestuia. În ultimii ani, Elena Băsescu a dispărut din lumina reflectoarelor și și-a dedicat viața creșterii celor trei copii. Recent, fosta europarlamentară s-a angajat într-o redacție de știri.

CITEȘTE REVISTA VIVA ! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Fiul Elenei Băsescu a împlinit 8 ani. Elena Băsescu are trei copii, pe Sofia Anais, Traian Jr. şi Anastasia, și se dedică în totalitate creșterii lor. Fosta europarlamentară și Bogdan Ionescu au divorțat în anul 2016, după patru ani de căsnicie. Deși recunoaște că rolul de mamă singură nu este ușor, Elena Băsescu este foarte implicată în creșterea fetițelor și băiețelului ei și îi implică în fiderite activități sportive. Recent, Traian Junior a împlinit vârsta de 8 ani, iar bruneta a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram.


De la începutul acestui an, se pare că fiica lui Traian Băsescu s-a angajat la o redacție de știri, un job cu totul diferit de ceea ce a făcut ea până acum. Între 2009 și 2014, aceasta a fost europarlamentar, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Elena Băsescu. Fiica fostului președinte al României și-a dedicat ultimii ani creșterii celor 3 copii


Citește și: Cum își educă Elena Băsescu cei trei copii. Îi duce la echitație, caiac și schi

Citește și: Gianina Corondan a împlinit 52 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Angela Rusu și soțul ei au fost la un pas de despărțire, după ce artista a slăbit cu ajutorul balonului gastric: „Am zis că ar fi indicat să facem terapie de cuplu'


Fiul Elenei Băsescu a împlinit 8 ani

Traian Junior, unicul fiu al Elenei Băsescu, a împlinit 8 ani și a fost sărbătorit la școală, dar și acasă. Cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, fosta europarlamentară i-a organizat o petrecere în familie și a postat câteva imagini pe contul ei de Instagram. Bruneta și băiețelul ei sunt surprinși în ipostaze de-a dreptul emoționante. Mai mulți apropiați au familiei Băsescu au ținut să-i transmită urări lui Traian în secțiunea de comentarii.


„La mulți ani pentru frumosul tău Traian. Micul print, să-ți devină rege, să ducă mai departe numele și toată ambiția tatălui tău’, i-a urat o prietenă, într-un comentariu.

Cum își crește fiica lui Traian Băsescu copiii


Pe rețelele de socializare, Elena Băsescu postează adesea imagini cu cei trei copii. Se pare că aceasta acordă o atenție sporită educației lor și îi încurajează să facă cât mai mult sport. Fosta europarlamentară este pasionată de echitație, de caiac, paddleboarding, dar și de sporturile de iarnă, pasiune pe care le-o insuflă și celor mici.

Dintotdeauna, bruneta a fost destul de discretă în legătură cu viața privată și nu a oferit prea multe declarații personale. În schimb, aceasta este destul de activă pe rețelele de socializare și postează imagini cu copiii ei de la cursurile de echitație, caiac sau schi.


La începutul acestui an, se pare că fiica lui Traian Băsescu a hotărât să-și reînceapă activitatea profesională. Potrivit surselor, aceasta s-ar fi angajat la Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sîrbu.

Sursa foto: Instagram