Fiul lui Cătălin Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris: „A spus DA”. Imagini cu inelul de logodnă

 Miniosu Alexandra
.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris. Așadar, se pare că Mihai Zmărăndescu a găsit-o pe aleasa inimii lui, pe Alexandra, tânăra cu care vrea să-și împartă tot restul vieții. Tânărul luptător a luat-o complet prin surprindere, așezându-se în genunchi și adresându-i celebra întrebare, în fața Turnului Eiffel. Iată ce alt eveniment sărbătoresc astăzi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris. Se pare că Mihai Zmărăndescu nu a ales la întâmplare locația, capitala Franței fiind cunoscută ca orașul iubirii. Iar iubirea a plutit în aer atunci când tânărul luptător și-a făcut curaj, s-a așezat în genunchi și i-a adresat partenerei lui celebra întrebare. Bineînțeles, răspunsul a fost „DA', unul din toată inima.

fiu-catalin-zmarandescu-7fiu-catalin-zmarandescu-7

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, este în culmea fericirii. Se poate spune că tânărul s-a așezat deja la casa lui, având în vedere că, recent, și-a cerut iubita în căsătorie. Relația lui cu partenera sa, Alexandra, e una cât se poate de serioasă, astfel că băiatul fostului concurent de la Survivor nu a mai ezitat nicio clipă și a decis să o treacă la nivelul următor.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, atacat de fiul său, și după eliminarea de la Survivor:”Nu vreau să mai aud de el în viața mea”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și fiul lui s-au certat la cuțite din cauza banilor:”A făcut lucruri pe la spatele meu”

Citește și: Rey și Eda de la Insula Iubirii au dormit împreună:”Am prins drag unul de celălalt”. Ce s-a întâmplat în toiul nopții

Citește și: De ce a refuzat Roxana Vancea să se întoarcă în televiziune:”Mi-ar fi foarte greu să…”

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris

Mihai Zmărăndescu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Alexandra, chiar pe 1 Iunie. Așadar, frumoșii îndrăgostiți și-au început vara cu multă iubire. Tânărul i-a oferit inelul de logodnă la Paris, iar ea a acceptat imediat. Iar pentru că nu a dorit să păstreze această mare bucurie doar pentru el, fiul lui Cătălin Zmărăndescu le-a împărtășit și fanilor câteva imagini cu scena romantică.

Pe lângă imaginea cu ei doi, în care el e așezat în genunchi și o cere de soție, fiul lui Mihai Zmărăndescu a postat și o imagine cu inelul de logodnă. Bijuteria este din argint și are mai multe diamante, cu unul mare în mijloc. Fotografiile au strâns rapid mii de like-uri și comentarii prin care oamenii i-au felicitat.

„A spus ”DA”', a scris Mihai Zmărăndescu pe Instagram.

Ce alt eveniment sărbătoresc

Potrivit InstaStory-urilor postate ulterior de cei doi, Mihai Zmărăndescu și viitoarea lui soție, Alexandra, au sărbătorit la un restaurant luxos din Franța. Aceștia au ciocnit în cinstea iubirii, fiind cu siguranță fericiți de proaspăta lor realizare.

Astăzi, 2 iunie, se pare că aceștia mai au un mare motiv de sărbătoare. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu își sărbătorește ziua de naștere. Încă de la primele ore ale zilei, acesta a fost asaltat cu zeci de mesaje frumoase, atât din partea internauților, cât și a apropiaților.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui

Recent, Mihai Zmărăndescu, fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu, și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre relația cu tatăl său. Se pare că ar exista o poveste mult mai complicată, iar tânărul a decis să le-o spună internauților.

Mai exact, după spusele fiului său cel mare, lui Cătălin Zmărăndescu i s-ar fi interzis să mai vorbească cu doi copii din cei patru, mai exact cu Mihai și cu sora lui. Pentru că voia cu orice preț să fie cât mai aproape de părintele său și să-i atragă într-un fel atenția, spune el, băiatul a decis să-și facă un tatuaj cu tatăl său.

‘Am văzut multe comentarii la clipul pe care l-am postat despre Cătălin Zmărăndescu, de genul ‘Cum poți să vorbești așa despre tatăl tău’. Poate mulți nu știți povestea din spatele spuselor mele, dar vă întreb pe voi, ăștia de vă iubiți părinții atât de mult și îi întreb pe cei care nu v-au făcut nimic părinții voștri și îi iubiți atât de mult: băi, voi v-ați tatua părinții voștri pe întreg brațul doar ca să vorbească cu voi? 

Eu la 16 ani nu aveam parte de tatăl meu pentru că cineva, nu vreau să spun cine, i-a interzis să vorbească cu mine și cu sora mea și eu mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar să mă bag în seamă cu el și să vorbească cu mine, iar el a avut o reacție foarte ciudată asupra mea. În fine, chestie care m-a durut la vremea respectivă, dar acum vă întreb pe voi: un tată care își iubește atât de mult copiii, are patru, da? De ce se prezintă doar cu doi din patru? Nu vă sună aiurea? Cred că și voi ați face la fel ăstia de mă judecați’,a spus Mihai Zmărăndescu pe rețelele de socializare, acum ceva timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton