Fiul Marinei Almășan s-a mutat în Dubai. Câți bani plătește pentru chirie: „Nu e o tragedie, nu se simte ca la noi”

.

Fiul Marinei Almășan s-a mutat în Dubai. Victoraș Socaciu, fiul prezentatoarei și a lui Victor Socaciu, a renunțat la România și s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite, alături de iubita lui. Prezentatoarea de la TVR a oferit primele declarații despre mutarea băiatului ei, fiind de părere că decizia nu este una definitivă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În ultima perioadă, Marina Almășan a traversat o perioadă dificilă, deoarece și-a fracturat glezna și este nevoită să lucreze de acasă. În urmă cu câteva sătpămâni, prezentatoarea a ajuns de urgență la Spitalul de Ortopedie Foișor din București, acolo unde imediat a fost tratată. Într-un interviu recent, acesta a dezvăluit faptul că fiul ei s-a mutat în Dubai, profesia permițânu-i să lucreze din orice colț al lumii. Aceasta este de părere că mutarea este temporară, însă nu crede că Victoraș va mai petrece prea mult timp pe teritoriul României.


Fiul Marinei Almășan s-a mutat în Dubai. Prezentatoarea a mărturisit că Victoraș încă se adaptează la condițiile de viață din Emiratele Arabe, acolo unde locuiește împreună cu partenera lui. Cei doi lucrează în IT și au salarii care le permit să călătorească destul de des.

Citește și: Vasile Șeicaru, reacție dură în scandalul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu:„Ce rușine, cum poți abera astfel?’


Citește și: Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu, continuă scandalul cu Marina Almășan:'Și-a cerut măcar scuze că l-a acuzat pe nedrept?'

Citește și: Culiță Sterp, noi detalii despre scandalul de la botezul din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmări:'Ne trata de parcă eram slugile ei'

Citește și: Oana Roman, după ce s-a spus că Marius Elisei invită alte femei la cafea:'Oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori se întâmplă'


Fiul Marinei Almășan s-a mutat în Dubai

Din cauza gleznei fracturate, prezentatoarea de la TVR a mărturisit că nu și-a putut conduce fiul la aeroport. Pentru un apartament cu două camere, Victoraș Socaciu plătește o chirie de 2000 de euro.

„A plecat aseară, eram în filmări. Oricum nu-l puteam duce la aeroport, cu piciorul meu, încă mai port cizma minune, mai am o săptămână în care trebuie să stau imobilizată, apoi dau orteza jos.

A ajuns la miezul nopții, m-a sunat imediat de acolo, mi-a arătat cum se vede Dubaiul, din blocul lor de 13 etaje, mi-a prezentat locuința lor. Momentan plătesc 2.000 de euro pentru un apartament provizoriu cu două camere, dar vor unul cu trei, dar pentru doi IT-iști nu e o tragedie, nu se simte ca la noi. Ei își schimbă joburile precum cămășile’, a declarat Marina Almășan în exclusivitate pentru playtech.ro.


„Nu cred că vor rămâne acolo definitiv’

Înainte de a pleca în Dubai, fiul Marinei Almășan a organizat o întâlnire cu toți apropiații săi. Mama sa este de părere că schimbarea domiciliului este temporară, însă, în viitor, este posibil să aleagă și alte țări în care să locuiască.

„Cu o seară înainte, am ieșit cu ei la restaurant. Victor a ales să-și petreaca ultima seară românească în compania celor mai apropiați oameni ai săi. Când l-am îmbrățișat, am avut puțin sufletul strâns, așa ca un ghem. Dar știu că e pe mâini bune.


Nu cred că vor rămâne acolo definitiv. Au fost în vacanță, le-a plăcut foarte mult și au zis să încerce. Ale tinereții curiozități, nu ai ce să le faci, le experimentezi’, ne-a mai spus aceasta.


Ce salariu are fiul Marinei Almășan

Marina Almășan a dezvăluit câteva detalii despre sumele pe care le încasează Victoraș din IT. Potrivit acesteia, salariul tânărului de 25 de ani este de cinci ori mai mare decât cel al prezentatoarei.

„În prezent, lucrează online, la Revolut. E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoi sunt IT-itști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă. Victor are de cinci ori salariul mai mare ca al meu. E și foarte bun pe ce face. Nu cred că-l voi mai vedea prea mult în România’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook