Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit un an. Ce obiecte a ales Patrick Nicolas de pe tavă: „Sper să fie ca mine”

 Ifrim Georgiana
.

Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit un an. Pe 1 decembrie, fiul sportivului a împlinit un an, iar Patrick Nicolas a avut parte de o frumoasă petrecere. Așa cum se obișnuiește, băiețelului i s-a tăiat moțul și a ales de pe tavă trei obiecte. Recent, Cătălin Moroșanu a făcut primele declarații despre petrecerea organizată în cinstea băiatului său, mărturisind că cel mic este deja un „patriot convins'. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin și Georgiana Moroșanu sunt căsătoriți din anul 2012. Cei doi au devenit pentru prima dată părinți în urmă cu 11 ani, atunci când soția sportivului a adus pe lume o fetiță. Anul trecut, familia lor s-a mărit cu un membru, atunci când s-a născut Patrick Nicolas. La acea vreme, Cătălin Moroșanu susținea că nu se aștepta să devină tată de băiat și că venirea pe lume a celui de-al doilea copil este o binecuvântare. În urmă cu o săptămână, micuțul a împlinit un an și a avut parte de o petrecere pe cinste.

8-28-2

Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit un an. Luptătorul a mărturisit că este în culmea fericirii de când a devenit tată pentru a doua oară. În prezent, acesta face naveta între Iași și București, însă își face timp pentru familia lui. Potrivit acestuia, Patrick Nicolas va fi „cântăreț, luptător și medic stomatolog'.

Citește și: Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit 7 luni. Cu cine seamănă Nicholas Patrick:„Îți dai seama ce băiat frumos o să am?'

Citește și: Cătălin Moroșanu și-a botezat băiatul în mare secret:”A fost unic” / Imagine în premieră de la botez

Citește și: Marinela Chelaru, despre interdicțiile impuse de medici, după operația la inimă:„Nu am voie să fac excese. Organismul meu și-a…'

Citește și: Rebeca Onoriu susține că soția lui Daniel Onoriu vrea bani în schimbul libertății lui:'Are pretenții financiare'

Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit un an

Invitat în emsiunea lui Cătălin Măruță, sportivul a vorbit despre petrecerea de un an a fiului său. Acesta i-a tăiat moțul lui Patrick Nicolas, iar băiețelul a ales de pe tavă trei obiecte – fluier, mănuși de box și stetoscop.

„E un patriot convins și sper să fie ca și mine. Sentimentul ăsta îl am în suflet. L-am pus să aleagă de pe tăviță și a ales un fluieraș, după aia o pereche de mănuși din alea micuțe de box și după aia a luat stetoscopul ăla de la doctor, că soția mea e medic.

O să fie și cântăreț și luptător și medic stomatolog. Nu a ales banii, nu a ales altceva. El a stat, a ales. O să aibă de unde să aleagă. Sănătos să fie. Să aibă voință și noroc. A crescut băiatul. Îl iau în brațe, fug cu el', a povestit Cătălin Moroșanu la PRO TV.

„Dacă vrea să se bată în ring, să se bată'

Cătălin Moroșanu a mărturisit că i-ar plăcea ca băiatul lui să-i calce pe urme și să lupte în ring. Cu toate acestea, sportivul a mărturisit că nu nu va încerca să-i influențeze cariera lui Patrick Nicolas, ci îl va lăsa să-și aleagă o profesie care să-i aducă satisfacție.

„E alegerea lui. Dacă vrea să se bată în ring, să se bată, de ce nu? A fost foarte greu, dar gloria și satisfacția pe care le ai după ce câștigi un meci, nu se compară cu nimic în viață. Sunt momentele de care trebuie să ne bucurăm cel mai mult. Și el trebuie să aibă parte de așa ceva, depinde cu ce talente l-a lăsat Dumnezeu

O să fiu mereu lângă el. Eu mereu sunt pe drumuri și fac naveta Iași-București. A trecut un an și băiatul a crescut, nici nu știi cum cresc. Nu i-a crescut părul, nu a avut ce să-i taie', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton