Finala Survivor 2022. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura totul

.

Finala Survivor 2022. Survivor România 2022, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România, se apropie cu pași repezi de sfârșit. Competiția a intrat pe ultima sută de metri, deoarece marea finală va avea loc chiar în această seară, 31 mai 2022. Emisiunea poate fi urmărită la televizor, pe PRO TV, dar și online, pe VOYO. Iată ce concurenți se luptă pentru premiu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Finala Survivor 2022. Au mai rămas doar câteva ore până la finala Survivor România 2022. Show-ul filmat în Republica Dominicană a debutat pe data de 16 ianuarie, iar de atunci e urmărit în continuare de mii de telespectatorii. Fanii emisiunii și-au susținut preferații fie din fața televizoarelor, uitându-se pe PRO TV, sau în avans, pe VOYO, săptămână de săptămână.

Finala Survivor 2022. Astăzi, 31 mai 2022, are loc marea finală Survivor România 2022, începând cu ora 20:30. Emisiunea poate fi urmărită la PRO TV sau pe VOYO, de pe tabletă, telefon sau chiar TV. În cadrul unui consiliu difuzat LIVE, direct din Republica Dominicană, prezentatorul Daniel Pavel va dezvălui numele câștigătorului trofeului Survivor România 2022. Învingătorul va pune mâna și pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.


Citește și: Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor:'Mi-aș fi dorit să ajung în finală'

Citește și: Cum se stabilește câștigătorul Survivor România 2022.Cum arată regulamentul

Citește și: Gheorghe Gheorghiu ar petrece o noapte pasională cu Oana Sârbu:'E dulce și specială'

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, la scurt timp după ce a născut.Primele imagini cu iubita lui Reghe după ce a devenit mamă

Finala Survivor 2022

Finala Survivor 2022. Ediție după ediție, Războinici, Faimoși, Tigri sau Vulturi au părăsit competiția Survivor România 2022, fiind eliminați de cei de acasă. În finală au rămas doar trei concurenți, cei mai puternici, gata să se lupte cu ultimele forțe pentru a câștiga marele premiu. Este vorba despre Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alex Delea.


Elena Chiriac, finalistă Survivor România 2022, a mărturisit că a strâns din dinți de durere la fiecare pas, de când a intrat în competiție.

„De când am venit aici, am strâns din dinți de durere la fiecare pas. De când mă știu, oamenii m-au subestimat. Am făcut un sport de bărbați, am reușit să fac și modeling. Am reușit să ajung la competiții, să lupt cu bărbații și să câștig. Am ajuns aici, pentru că am încredere 100% că pot. Pot doar să sper ca oamenii să creadă în mine cum am crezut și eu’, a spus Elena Chiriac luni seară, în ultima parte a semifinalei Survivor 2022, scrie stirileprotv.ro.


Cine sunt cei trei finaliști Survivor 2022

Finala Survivor 2022. În ultima parte a semifinalei Survivor 2022, finalistul Ionuț Popa a mărturisit că are foarte mari emoții, acum că finalul competiției se apropie.

„Am foarte mari emoții. M-am gândit de la început că voi ajunge foarte departe. Le mulțumesc celor de acasă pentru că am fost salvat de patru ori. Îmi aduc aminte primele trasee, a fost destul de ușor. Până la individuale am dat totul pe traseu. Am doar două meciuri în care n-am adus niciun punct. În rest, am fost cel mai constant jucător, zic eu’, a declarat și Ionuț Popa de la Survivor.


Finala Survivor 2022. Și Alex Delea, cel de-al treilea finalist Survivor 2022, a făcut câteva declarații. În timpul consiliului de eliminare din ultima semifinală Survivor acesta a susținut că tot ce se întâmplă în concurs e „stratosferic’.

„Pentru mine, este cel mai tensionat consiliu de când sunt la Survivor. Tot ce se întâmplă aici este stratosferic! Sunt foarte curios cu cine voi merge mai departe pe ultimul traseu. Eu sunt safe, dar sunt foarte curios cu cine voi merge mai departe, cine sunt cei doi’, a transmis Alex Delea.


Alexandru Nedelcu, eliminat înainte de finala Survivor 2022

Finala Survivor 2022. Alexandru Nedelcu a fost eliminat luni seară, înainte de finala Survivor 2022. A descris competiția drept sacrificiu și adaptate.

„Survivor este sacrificiu și adaptare. Am lăsat fetița de opt luni și am plecat pe insulă, cu gândul la ea am stat tot timpul. Cred că m-am adaptat foarte bine. Simt că pot fi următorul Survivor care va ridica acest trofeu’, a spus fostul Războinic Alexandru Nedelcu înainte să fie eliminat de la Survivor.


Cum se stabilește câștigătorul Survivor 2022

Finala Survivor 2022. Recent, la Survivor România 2022, emisiune difuzată la PRO TV, Daniel Pavel a făcut un anunț extrem de important. Pe concurenții din Republica Dominicană îi așteaptă schimbări nebănuite, până la marea finală ce va fi difuzată astăzi, 31 mai 2022, la PRO TV.


Potrivit Fanatik.ro, extremele sunt cele care vor lupta între ele și primul joc este cel mai important. În plus, prima probă se desfășoară sub presiunea timpului. În funcție de acesta se calculează și duelurile ce urmează.

Aceeași sursă mai scrie că cine a ieșit pe primul loc va lupta cu cel de pe ultimul loc și așa mai departe, la Survivor România 2022. Noua etapă de la Survivor România 2022 aduce unele schimbări majore pentru concurenți, dar și un nou sistem de votare.

Rămâne de văzut care dintre concurenți va obține cel mai mare punctaj și la ce vor folosi voturile respective. Deznodământul va fi dezvăluit astăzi, 31 mai, atunci când are loc marea finală, eveniment așteptat de toată lumea.


„Finala va avea loc pe 31 mai! Vă voi dezvălui mecanismul de bătălie. Un element extrem de important, în această seară, în acest consiliu, vom deschide liniile de vot pentru fiecare dintre voi!‘, le-a transmis recent Daniel Pavel concurenților Survivor.

Foștii concurenți revin la Survivor 2022, pentru a-și susține finaliștii

Finala Survivor 2022. Toți concurenții eliminați din reality-show se vor întoarce pentru a-și susține finaliștii. Printre cei care au părăsit de mult competiția, se află și nume mari din showbiz, cum ar fi Roxana Ciuhulescu, CRBL, Cătălin Zmărăndescu, Andreea Tonciu și mulți alții.

Așadar, toți cei eliminați își vor face bagajele și se vor întoarce în Republica Dominicană. Marea finală va avea loc pe 31 mai 2022.

Potrivit sursei menționate anterior, după ce show-ul de la PRO TV se încheie, prezentatorul Daniel Pavel și marele câștigător Survivor 2022 vor intra în direct, pe VOYO, pentru a le împărtăși fanilor emisiunii primele impresii după marea finală.

Sursă foto: Instagram