Cine sunt câștigătorii show-ului Mireasa. Au câștigat 40.000 de euro

.

Finala „Mireasa', sezon 5. Astăzi, a avut loc ediția finală a uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni difuzate pe Antena 1. Emoțiile au fost mari, iar telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură rezultatul voturilor. Cuplul clasat pe primul loc va câștiga marele premiu în valoare de 40.000 de euro. Care sunt perechile care s-au calificat în finală?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Pe lista finaliștilor se regăsesc Giovana și Sese, Sabrina și Perneș, cât și Alina și Valentin. Cele trei cupluri au spus „da’ când li s-a adresat marea întrebare și au dansat împreună, în calitate de viitori miri. Giovana și Sese reprezintă al treilea cuplu care a luat decizia de a se căsători și au făcut jurămintele în formă de versuri. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar cei doi plâns de fericire. Deși au trecut prin momente dificile, logodnicii sunt hotărâți și nerăbdători să-și întemeieze o familie. Cuplul câștigător va fi cel care va primi cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și va avea parte de o nuntă în direct.


Astăzi a avut loc finala emisiunii „Mireasa’, sezonul 5, iar concurenții au fost încercați de tot felul de sentimente. Care este cuplu care a câștigat premiul în valoare de 40.000 de euro?

Citește și: Alina și Valentin de la Mireasa se pregătesc de nuntă:'Am emoții…'

Citește și: Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda:„Nu avea rost să mai aștept’. Reacția concurentei 


Citește și: Cristina Bălan, reacție dură după scandalul cu George Buhnici:'Daca aveti si vergeturi si celulita, va rog: la plaja cu voi! Acele declarații buhnicio-mârlănești…'

Citește și: Cum și-a sărbătorit Alina Sorescu ziua de naștere, în plin divorț, și ce spune despre faptul că e născută în aceeși zi cu Mădălina Manole: „Îmi doresc să…’

Finala „Mireasa’, sezon 5. Cine s-a calificat în ultima ediție


Alina și Valentin reprezintă primul cuplu care a spus „Da’, în cadrul ediției finale. Încă de la început, Alina a pășit în casa Mireasa, fără mari speranțe de a-și găsi partenerul potrivit. Chiar dacă au avut parte de certuri și neînțelegeri pe parcursul edițiilor, cei doi au hotărât să rămână împreună pentru tot restul vieții.

„Vreau să fii soțul meu, iar eu soția ta, doamna Lăpușteanu, pentru tot restul vieții’, i-a spus Alina lui Valentin, potrivit fanatik.ro.


Cel de-al doilea cuplu care a spus „Da’ a fost reprezentat de Sabrina și Perneș. Deși tânăra și-a exprimat, în mai multe rânduri, intenția de a nu se căsători, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură în ediția finală. Vizibil emoționată și cu ochii în lacrimi, aceasta a decis să facă marele pas.


Giovana și Sese sunt marii câștigători

În urma voturilor telespectatorilor, Giovana și Sese au fost desemnați marii câștigători ai emisiunii Mireasa, sezonul 5. Aceștia au fost susținuți în proporție de 44,91% de către cei de acasă și vor pleca cu premiul în valoare de 40.000 de euro.

Pe locul doi s-au plasat Alina și Valentin, cu un procent de 33,52%, în timp ce Sabrina și Perneș s-au situat pe ultimul loc, cu un procent de 21,54%.

După aflarea rezultatului, Sese a strigat „Bine măăă!’ și și-a luat soția în brațe. Acum, toți concurenții emisiunii iau parte la o petrecere pentru a sărbători toate momentele petrecute împreună.

Sursa foto: Facebook