Finala Insula Iubirii. Ce decid cuplurile în ultima ediție a emisiunii

.

Finala Insula Iubirii. Când este ultimul episod Insula iubirii, sezonul 6 și ce decid cuplurile care au mai rămas în show-ul matrimonial de la Antena 1. Cuplurile şi ispitele de la „Insula iubirii' alese la dream date petrec împreună, în aceeaşi casă, ultima noapte în Thailanda.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Insula Iubirii sezon 6 a ajuns la final. Ultima ceremonie a focului continuă în această seară, de la 20:30, la Antena 1, când protagoniştii vor lua cea mai dură decizia din cadrul testului – dacă vor pleca de pe insulă împreună, singuri sau alături de ispite.

Finala Insula Iubirii. Ce decid cuplurile în ultimul episod Insula Iubirii


Finala Insula Iubirii. Conflictele generate pe Insulă, între cupluri sau între ispite și concurenți se cer aplanate şi ultimele adevăruri dezvăluite se cer analizate la cald, aşa că „Insula iubirii’ le va oferi tuturor o ultimă şansă.

Fără ca ei să ştie dinainte, vor fi nevoiţi să petreacă ultima noapte pe insulă în aceeaşi vilă, aşa cum au decis să plece de la ultima ceremonie a focului.

Cum vor reacţiona aceştia, puşi faţă în faţă cu ispitele, telespectatorii vor putea urmări diseară, de la 20:30, la Antena 1.


Ce mai fac acum concurenții, după finala Insula Iubirii

Şase cupluri au avut curajul să îşi pună la încercare relaţia în cel mai dur test al fidelităţii – Insula Iubirii, iar acum a venit momentul să ia deciziile finale, în cadrul ultimei ceremonii a focului.

Lavinia şi Rey, Cristina şi Sebastian, Teodora şi Alex şi Cerasela şi Rareş se vor revedea din nou, după 21 de zile în care au fost puşi de nenumărate ori în situaţia de a alege între #tentaţie sau #relaţie, iar ultimele explicaţii vor fi oferite în faţă unei ţări întregi.


Tot diseară, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla povestea cuplurilor la câteva luni de la revenirea lor în ţară, iar unul dintre acestea va veni cu o veste total neaşteptată.

Citește și: De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer: „Aș fi amânat prea mult…

Citește și: Ana Morodan și Killa Fonic au avut o relație secretă: „M-a cerut în căsătorie

Citește și: Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf, în plin divorț: „Comunic non stop. Vorbim despre…


Katy și Ionuț au părăsit Insula Iubirii înainte de finală

În penultimul episod Insula Iubirii, primul cuplu a primit din partea gazdei celui mai fierbinte reality show, Radu Vâlcan, întrebarea mult aşteptată: „Veţi pleca de pe insulă împreună, singuri sau cu un alt partener?’. Katy şi Ionuţ au început testul suprem al relaţiei după ce un alt cuplu a părăsit insula şi au intrat în atmosferă direct în centrul acţiunii, la un bonfire unde Ionuţ s-a făcut imediat remarcat.


Telespectatorii au urmărit cum cuplul, după o revedere emoţionantă, a luat decizia să părăsească insula împreună, însă testul nu se încheiase pentru ei.

Întorşi în ţară, Katy a simţit să facă schimbări în viaţa ei. Nu uitase încă tentaţia, aşa că a mai încercat să se apropie de Marius – ispita cu care a rezonat cel mai mult pe Insula Iubirii.


„A fost o perioadă de timp când ea mă căuta să îmi propună să ne vedem, îmi dădea de înţeles că îşi doreşte ceva mai mult. Însă am făcut-o să înţeleagă că eu nu îmi doresc o relaţie cu ea, m-am simţit minţit că nu şi-a asumat ceva când eram pe Insulă.

Am luat decizia de a-i spune că sunt cu cineva, ca să înţeleagă că nu sunt interesat. Nu ştiu dacă s-ar mai fi întors la Ionuţ, dacă eu mi-aş fi dorit o relaţie cu ea!’, a mărturisit Marius.