Când are loc finala emisiunii „Mireasa”, sezonul 6. Simona Gherghe: „Concurenții se pregătesc de căsătorii”

.

Când are loc finala emisiunii „Mireasa', sezonul 6. Mai sunt doar câteva săptămâni până la încheierea celui de-al șaselea sezon al show-ului matrimonial. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut primele declarații despre ultima ediție a emisiunii, susținând că există mai multe cupluri care și-au exprimat dorința de a se căsători.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Mireasa’ a debutat pe 29 august 2022. Recent, în cadrul show-ului matrimonial a avut loc o premieră – cereri în căsătorie în 5 țări diferite. Cele cinci cupluri care au făcut pasul cel mare sunt Gabriela și Valentin, Miruna și Cosmin, Raluca și Alexandru, Roxana și Paul și, nu în ultmul rând, Denisa și Viorel. Recent, Simona Gherghe a făcut o serie de declarații despre finala sezonului șase, susținând că mai multe cupluri se pregătesc să spună „DA’ în fața ofițerului de stare civilă.


Când are loc finala emisiunii „Mireasa’, sezonul 6. Simona Gherghe a mărturisit că atmosfera este emoționantă în ultimele ediții ale show-ului, având în vedere faptul că mai mulți concurenți sunt tot mai aprope să facă pasul cel mare. Premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători.

Citește și: Cinci cupluri de la Mireasa s-au logodit, în cinci țări diferite.Imagini din vacanțele lor


Citește și: Lora a probat rochia de mireasă:’Radiezi de fericire’. Anunțul cântăreței despre nunta cu Ionuț Ghenu

Citește și: Judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef, s-a sinucis la 45 de ani:'Din cauza meseriei de magistrat înnebunești'

Citește și: Ruxi Opulenta a apărut în public cu o cruce pe chiloți. Celia a luat foc:'Este jignire, sfidare și…'

Când are loc finala emisiunii „Mireasa’, sezonul 6


Ultima ediție a emisiunii matrimoniale va fi difuzată pe 23 decembrie, atunci concurenții își exprimă dorința de a se căsători. Simona Gherghe a vorbit despre modul în care decurg ultimele săptămâni în Casa Mireasa.

„Suntem în ultimele trei săptămâni din acest sezon, pentru că pe 23 decembrie este marea finală. Trăim cu ei momentele acelea frumoase când concurenții se pregătesc de căsătorii. Aceia care au decis să facă marele pas.

Acasă deja ne pregătim de Crăciun, de sărbătorile de iarnă. Copiii abia așteaptă să vină Moș Crăciun. Au făcut deja scrisorile, repetă poeziile pentru serbarea de la grădi’, a susținut Simona Gherghe, potrivit fanatik.ro.


Prezentatoarea de la „Mireasa’ se pregătește pentru sărbători

Simona Gherghe va petrecere sărbătorile de iarnă în familie. După Anul Nou, prezentatoarea plănuiește să meargă într-o vacanță în România.

„Noi avem o tradiție, ne adunăm toată familia: bunicii, nașii, inclusiv finii noștri. Îl așteptăm cu toții pe Moș Crăciun. Copiii își primesc darurile. Stăm împreună la masa de Ajun.

De Revelion probabil că nici anul acesta nu o să plecăm, însă, imediat după vom merge la schi. Să vedem unde, oricum în țară, în România, pentru că sunt încă micuți copiii și ne este mai ușor așa’, a adăugat Simona Gherghe, potrivit sursei citate.


„Așa cunosc și copiii tradițiile’

Prezentatoarea de la „Mireasa’ a vorbit despre atmosfera din familia ei, în preajma sărbătorilor de iarnă.

„Eu sunt responsabilă de friptura pe care o facem la masa din ajun. Am o rețetă de ceafă de porc la cuptor. O fac eu de ani de zile. De restul, recunosc, se ocupă părinții mei. Ei fac sarmalele, fac cârnați de casă.


Încerc să le spun an de an că poate ar trebui să nu mai gătim atât de mult și ei se simt foarte jigniți – să avem Crăciun fără toate mâncărurile acestea tradiționale? – și atunci mă gândesc că așa cunosc și copiii tradițiile’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook