Final neașteptat în cazul agresiunii de care au avut parte Andreea Tonciu și soțul ei! Agresorul a fost eliberat, iar victima s-a ales cu plângere penală

 Dumba Gabriela
.

Andreea Tonciu, soțul și fiica ei ar fi fost atacată pe stradă, la finalul lui 2020, de un tânăr înarmat cu un cuțit. Se pare că oamenii legii sunt de altă parere și au decis să-l elibereze pe presupusul agresor, iar cel care s-a ales cu plângere penală este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răsturnare de situație în cazul Andreei Tonciu, care susține că a fost atacată în plină stradă, pe 31 decembrie, de un bărbat înarmat cu un cuțit. Bruneta era însoțită de fiica ei și soțul Daniel Niculescu. A sunat la 112 și Poliția l-a reținut pe presupusul agresor.

6216660662166606

Andreea Tonciu a mers la Institutul de Medicină Legală pentru obținerea unui certificat care să ateste că a fost lovită de respectivul bărbat.

„În 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem noi aici, în junglă? Oameni de ăștia nebuni mi-au atacta soțul, eu eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!', spunea Andreea Tonciu pe rețelele de socializare, plângând, la vremea aceea.

Ce a durut-o, însă, cel mai mult pe Andreea este că fiica ei de patru ani a asistat la scandal.

„Iubesc țara noastră și o respect foarte mult, dar îmi pare rău că trăiesc în țara noastră unii oameni care atacă. Ce e dureros pentru mine e că copilul meu de 4 ani jumătate a asistat la aceste scene și nu vreau să pățească ceva…', spunea Andreea Tonciu.

Punctul de vedere al Poliției Române cu privire la incidentul în care este implicată Andreea Tonciu

„Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, faptul că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițiștii Secției 11, care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Bărbatul, care este presupus că ar fi agresat pe celălalt participat în trafic a fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor', a declarat Ciprian Romanov, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Citește și:

Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio: „Ne-am cunoscut la Paris”. Când a ajuns mama actorului în România / EXCLUSIV

Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti COVID-19. Cum se simte Ioana: 'Amorțeală ușoară, febră moderată'

Reacția Mădălinei Ghenea după ce iubitul ei cu 12 ani mai mic, Nicolo Zaniolo, a anunțat că va fi tată: „Vă spun adevărul!”

Presupusul agresor al Andreei Tonciu a fost eliberat

După ce Andreea Tonciu și partenerul ei au mers la secția de Poliție pentru a depune plângere, gestul a fost urmat și de presupusul agresor, acesta susținând că el ar fi victima, potrivit spynews.ro.

Ba mai mult, presupusul agresor a mers apoi acasă însoțit de polițiști și de avocați pentru a-i fi verificată mașina, după ce Andreea Tonciu a susținut că Daniel Niculescu ar fi fost atacat cu un cuțit sau un briceag, însă oamenii legii nu au găsit nimic în autoturismul bărbatului de 27 de ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton