Ce relație au fiicele lui Pepe din prima căsnicie cu fratele lor mai mic: „Singurele gelozii care încă există și sunt evidente sunt...”. Detalii despre noul sezon Te cunosc de undeva / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce relație au fiicele lui Pepe din prima căsnicie cu fratele lor mai mic. De 23 de ani pe scenă, pentru Pepe muzica este un mod de viață, mai bine zis viața însăși, fiindcă tot ceea ce cântă îl definește, spune povestea lui, cu bune și cu rele. O poveste pe acorduri latino, pasională și plină de dragoste… În care cei trei copii ai săi și femeia iubită, despre care ne-a vorbit pe larg și cu multă emoție, ocupă locul cel mai important.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă viața ta s-a schimbat… De anul trecut, ești și tată de băiat. Știu că ai deja experiență în domeniu, cu Maria și Rosa, dar ce e diferit acum? E micul Pepe mai năzbâtios decât au fost fetele la vârsta lui?

Orice copil la vâsta asta este plin de energie și năzbâtios. E frumos, este, într-adevăr, diferit, fiind băiat, n-are cum Să aibă atitudinea fetelor. Asta mi-am dorit şi asta mi-a oferit Dumnezeu.

pepe-4pepe-4

Citește și: De ce a refuzat Pepe să participe la Survivor și America Express: „Nu am cum să merg, chiar dacă mi-aș dori”. Câți bani i s-au oferit

Citește și: Fiul lui Pepe a făcut primii pași, la 8 luni. Imagini emoționante cu Pepe Jr.

Citește și: Momentul în care Ana Morodan este oprită în trafic de Poliție. Vedeta a fost scoasă din mașină de oamenii legii, în mijlocul intersecției

Citește și: Lia Lungu, mărturisiri emoționante după moartea lui Tiberiu Ceia: „Eram la începutul carierei, neînvățată cu urâciunile lumii scenice. M-a luat sub aripa sa și…' / EXCLUSIV

Ce relație au fiicele lui Pepe din prima căsnicie cu fratele lor mai mic

Din câte văd, juniorul familiei seamănă foarte bine fizic cu Yasmine… De la tine ce a „împrumutat?

Evident că seamănă cu amândoi și a luat tot ce a fost mai frumos de la fiecare! Este cel mai frumos băiat și cel mai sănătos! Și-i mulțumesc Lui Dumnezeu și mă bucur că seamănă cu noi, cei care îl iubim cel mai mult.

E greu să reziști unui băiețel atât de adorabil, așa că nu pot să nu mă întreb cine îl răsfață mai mult pe Pepe Jr. Cum e, simte cine e mai sensibil dintre voi și speculează asta?

Avem noroc de un copil extrem de iubitor și cald și cred că nu se pune problema, momentan, să fie un escroc sentimental, dar asta nu înseamnă că nu poate deveni.

Revin la muzica ta și amintesc despre o piesă la fel de sensibilă, „Familia mea, în care îți exprimi recunoștința față de binecuvântările pe care le-ai primit de la viață – Yasmine și cei trei copii. Cum vezi acum, la 43 de ani, viața ta? Ai vreun regret?

Nu, n-am niciun regret. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru viața pe care mi-a dat-o și pentru fiecare situație din care am avut ceva de învățat! Sunt exact cât se poate de fericit și asumat în tot ceea ce am făcut și n-aș schimba nimic din viața mea. Adică, e perfect totul… fiecare vârstă, fiecare etapă, fiecare situație m-au ajutat să fiu cine sunt acum.

„Cât despre gelozii între frați, nici nu se pune vorba'

Fotografiile postate de tine în social media cu Yasmine, fiicele și fiul tău seamănă cu niște ilustrate despre familia ideală, iar dragostea pe care i-o poartă Maria și Rosa frățiorului lor este evidentă. Cum s-a petrecut „magia asta? Nu e un secret că apariția unui bebeluș, fie el și dorit de frații mai mari, mai schimbă puțin dinamica și uneori apar gelozii…

Chiar avem o familie frumoasă și mă bucur mult de tot c-a existat înțelegere din toate părțile, în așa fel încât lucrurile să se așeze. Cât despre gelozii între frați, nici nu se pune vorba. Fetele sunt îndrăgostite efectiv de Pepe Junior, iar el, vă dați seama, este jucăria familiei în momentul de față.

Singurele gelozii care încă există și sunt evidente… sunt între ele, ca surori. Și asta pentru că există întotdeauna între surori o concurență, mai ales că sunt apropiate de vârstă. Legat de Pepe Jr, el este doar jucăria și plăcerea familiei. Se simte iubit și adorat, și chiar nu au existat gelozii din partea fetelor vizavi de el, sub nicio formă. Și Doamne ajută, îi mulțumesc mult de tot lui Dumnezeu!

Pepe, mândru de colaborarea dintre el și fiica lui, Rosa

Mi-ar fi greu să spun acum care dintre melodiile tale îmi place cel mai mult, dar cu siguranță una dintre preferatele mele este „Iubesc, cea în care cântă și fiica ta, Rosa. În imaginea de final se întrezăresc parcă niște lacrimi în ochii tăi… Cum a fost pentru tine, ca tată, această experiență?

Nu știu dacă există emoție mai mare și plăcere, totodată, și… nici nu știu cum să o descriu… uneori, chiar frică, atunci când cântă copilul tău, să fii sigur că iese bine. Plăcere mai mare nu se poate, nu se poate compara cu nimic! Mă bucur mult de tot când văd că Rosa îndrăgește muzica, a cântat cu mine și s-a bucurat.

Și mă bucur c-a ales singură să facă pian, mi-a cerut singură să-i cumpăr pian și tot singură, după ce a susținut un concert de pian la „George Enescu, m-a rugat să o mut la școală la „George Enescu… singură, așa… Cumva, atunci când un copil îți cere să evolueze, mi se pare că este datoria mea ca părinte să fac tot posibilul să-i ofer tot ceea ce are nevoie și să mă bucur, mai ales că, de mică, și-a ales un drum. Sper să-l urmeze cu succes.

Detalii despre noul sezon Te cunosc de undeva

Așteptăm cu nerăbdare noul sezon „Te cunosc de undeva!, așa că mă gândesc dacă ne poți da ceva din casă… Ce ne pregătiți de data asta?

E clar că vom continua cu proiectul „Te cunosc de undeva! și îmi pare bine că această emisiune se bucură de un succes tot mai mare de la un sezon la altul. Sunt încântat că fac parte din echipă, mai ales că i-am surprins pe foarte mulți din postura de concurent, am trecut și pe la masa juriului, după care am redevenit concurent, și acum, de ceva timp, i-am surprins devenind gazda show-ului, prezentatorul, moderatorul, pentru că îmi și place proiectul cu totul, din toate unghiurile privit.

Mă bucur că sunt în continuare în centru, pe scenă, și prezint artiștii care fac cele mai frumoase transformări de fiecare dată, pentru că, aşa cum sunt convins că se şi vede de acasă, fiecare transformare este laborios lucrată de echipa de producție. Mă bucur de fiecare modificare cu care vin noile sezoane şi vă spun, cu toată inima: trebuie să urmăriţi proiectul „Te cunosc de undeva! pentru că este minunat!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton