Fiica secretă a lui Vladimir Putin locuiește într-un penthouse placat cu aur. Imagini din locuința de lux

.

Până la izbucnirea războiului se știau puține lucruri despre viața personală a lui Vladimir Putin. Ei bine, de atunci, au început să iasă la iveală tot mai multe detalii picante. Acum, au apărut imagini neașteptate din locuința Luizei Rozoa, fiica secretă a președintelui rus. Iată unde trăiește aceasta și ce se știe despre ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Vladimir Putin e cunoscut pe întreg mapamondul, dar nu multă lume știe cine sunt fiicele lui. Maria și Katerina au rezultat din căsnicia pe care liderul de la Kremlin a avut-o cu fosta lui soție, Liudmila Putina, între anii 1983-2014. De asemenea, acesta ar mai avea o fiică secretă, Luiza Rozoa, în vârstă de 19 ani.

Tânara mai este cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh și locuiește într-un penthouse placat cu aur. Mai multe imagini din locuința sa au făcut înconjurul internetului, iar internauții au fost surprinși să vadă în ce lux trăiește fiica secretă a lui Vladimir Putin.


Citește și: Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Vladimir Putin.Ce a răspuns liderul de la Kremlin

Citește și: Oficialii de la Casa Albă susțin că Putin este indus în eroare de consilierii săi, în ceea ce privește războiul

Citește și: Cum a slăbit Cătălin Neamțu din Las Fierbinți 26 de kilograme:’Familia m-a susținut’

Citește și: Serena Williams, la un pas de moarte la nașterea fiicei sale:’O să mor, o să mor. Doamne Dumnezeule!’

Fiica secretă a lui Vladimir Putin locuiește într-un penthouse placat cu aur


Vladimir Putin a avut, de-a lungul timpului, mai multe relații. Astfel, a avut mai mulți copii, despre care nu se cunosc atât de multe lucruri. Acum, s-a aflat că fiica secretă a președintelui rus este Luiza Rozoa, o tânără de 19 de ani, care locuiește într-un penthouse placat cu aur.

Imaginile agentului imobiliar Engel & Volkers arată extravaganța interioarelor placate cu aur – despre care se spune că ar fi din casa Luizei Rozova. Se pare că penthouse-ul este numit „unul dintre cele mai private complexe din Sankt Petersburg’, potrivit unei investigații a BBC Rusia.


Mulți cred că a fost construit de o companie asociată cu Rossiya Bank, văzută ca instituția financiară a cercului apropiat al președintelui. „Complexul de pe Aleea Berezovaya, unde apartamentul este de închiriat se remarcă prin arhitectura clasică solidă’, se arată în raport.


Primul etaj are o cameră de zi și o terasă cu vedere la râul Neva, iar etajul al doilea are un dormitor și o cameră pentru copii. Etajul trei include, de asemenea, un bar cu un home cinema și un șezlong de designer „acoperit cu folie de aur’.

Potrivit rapoartelor, penthouse-ul oferit spre închiriere pe insula Kamenny din Sankt Petersburg a intrat în posesia lui Krivonogikh, mamei Luizei, la un an după nașterea acesteia și se crede că este locul în care a crescut fiica lor.

Numele lui Krivonogikh nu este menționat de agentul imobiliar care face publicitate pentru închirierea apartamentului de 447,4 metri pătrați, dar penthouse-ul ei este cunoscut a fi singurul de această dimensiune precisă din complexul de 21 de apartamente de elită.


Prețul de închiriere este de 7.700 de lire sterline pe lună, inclusiv taxele de utilități, potrivit thesun.co.uk

sursă foto- TheSun, Profimedia, Hepta