Fiica Simonei Gherghe, după vacanța din munții Dolomiți: „Mama, dar de ce în Italia toată lumea vorbește limba română?”

.

Fiica Simonei Gherghe, după vacanța din munții Dolomiți. În urmă cu câteva zile, prezentatoarea, soțul ei și cei doi copii au plecat la schi în Italia. Întoarsă acasă, aceasta a scris câteva rânduri emoționante pe rețelele de socializare, dedicate românilor care muncesc în străinătate. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Weekend-ul trecut, Simona Gherghe a plecat într-o vacanță cu familia. Prezentatoarea a ales ca destinație Ortisei, în zona Val Gardena din Dolomiți. Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat mai multe imagini de pe pârtia de schi, în dreptul cărora a scris despre experiențele de care a avut parte în Italia. Pentru că s-a accidentat, Simona Gherghe nu a putut să schieze, în schimb, cei doi copii ai acesteia, Ana și Vlad, pare să se fi bucurat din plin de zăpadă. Întoarsă acasă, prezentatoarea TV a scris câteva gânduri despre românii plecați la muncă în străinătate.


Fiica Simonei Gherghe, după vacanța din munții Dolomiți. În timpul concediului, prezentatoarea a suferit un accident și a ajuns de urgență la spital. Aceasta și-a fracturat o coastă și nu a reușit să se bucure din plin de vacanța din Italia, însă le-a transmis românilor de peste hotare câteva gânduri emoționante.

Citește și: Simona Gherghe, despre accidentul de la schi, din Italia, în care și-a rupt o coastă:'Doare foarte, foarte rău'


Citește și: Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță:’Se mai întâmplă’. Ce diagnostic i-au pus medicii

Citește și: Cristi Minculescu, 14 ani de la transplantul care i-a dat a doua șansă la viață.Cât a costat atunci operația și cum se simte acum, artistul

Citește și: Cum arată Cristina Șișcanu fără machiaj. S-a filmat complet naturală:„Nu aveam nimic la mine’


Fiica Simonei Gherghe, după vacanța din munții Dolomiți

După vacanța din Italia, prezentatoarea TV a ținut să le transmită câteva gânduri românilor pe care i-a întâlnit acolo. La rândul ei, fiica prezentatoarei a fost uimită să vadă cât de mulți români locuiesc în Tiralolul italian.

„Gânduri pentru românii plecați la muncă în străinătate… Suntem de o zi acasă, după un drum obositor, dar am rămas cu gândul la oamenii din Ortisei, Tirolul de Sud. La românii noștri de acolo. Știu că în Italia e o comunitate mare de români, oameni care au plecat de acasă cu gândul la o viață mai bună. Dar atât de mulți ca în Ortisei Val Gardena parcă n-am întâlnit niciunde în Italia. În fiecare restaurant în care am pășit, i-am găsit acolo, la treabă.


Chiar m-a întrebat Ana: Mama, dar de ce în Italia toată lumea vorbește limba română? Chiar așa era… Zâmbitori, amabili, fericiți când ne-au întâlnit, pentru că le-am amintit de acasă. Știu că în spatele zâmbetelor sunt multe lacrimi de dor și de greu și multă, multă muncă. Nimeni nu pleacă de bine de acasă, ci ca să aducă BINELE acasă.

Oameni buni și dragi plecați la muncă în străinătate, vă mulțumesc și mă gândesc la voi! Sunteți în inima noastră!’, a scris Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.


„Eu mi-am rupt o coastă’

În timpul vacanței în Italia, Simona Gherghe a suferit un accident. Aceasta și-a rupt o coastă din cauza unui accident stupid și a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.


„Am lăsat copiii la școala de schi. Așa cum v-am povestit – eu mi-am rupt o coastă și port acest corset ca să nu uit că am această problemă. Doare foarte foarte rău. Am avut cel mai stupid accident, nici nu am căzut pe schiuri, am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari cu coastele de o chestie foarte mare din fier masiv. Un încălzitor, nu știu.

Am nimerit fix cu coastele în marginea aia. După impact nu am putut să mai respir, atunci mi-am dat seama că nu e de glumă. Am respirat, am mai făcut o tură pe schiuri. M-au luat durerile foarte tare, am mers la spital și au constatat că am o fractură la coasta cu numărul 9′, a mai scris aceasta pe rețele de socializare.

Sursa foto: Facebook