Fiica și soția lui Florin Salam s-au pupat pe gură, la nuntă, în fața manelistului: "Toți ne judecă"

.

Fiica și soția lui Florin Salam s-au pupat pe gură, zilele trecute, la nuntă. Internetul a luat foc după ce Betty Stoian, fiica lui Florin Salam din prima căsătorie și Roxana Dobre, actuala soție, s-au pupat pe buze, în ziua nunții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


În timpul petrecerii de nuntă, Florin Salam, care cânta în acel moment, le-a spus fiicei sale din prima căsătorie și actualei soții că seamănă foarte mult una cu cealaltă, de parcă ar fi cu adevărat mamă și fiică. Ulterior le-a spus să se ia în brațe, iar Betty și Roxana Dobre s-au îmbrățișat și sărutat pe buze.

Reacții după ce Betty și Roxana Dobre s-au pupat pe gură, în fața lui Florin Salam


Imaginile cu Betty și Roxana Dobre care se pupă pe gură în fața lui Florin Salam au devenit virale, iar scena a împărțit internetul în două.

Mulți dintre internauți au comentat gestul celor două femei, în timp ce alții chiar le-au lăudat și felicitat pentru relația frumoasă pe care o au.


Citește și: Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor:’Nu am știut din prima numele emisiunii…’

Citește și: De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău:„Nu mă interesează ce face, cu cine e sau…

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal pe stradă cu înjurături și amenințări. Martorii au vrut să sune la 112:’Băăă… Bă, treci încoace!’


Betty se pupă pe gură și cu tatăl ei, Florin Salam

În urmă cu ceva vreme, în cadrul emisiunii Roxanei Nemeș, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Betty Stoian a vorbit despre gestul pentru care, mulți ani la rând, ea și tatăl ei au fost judecați, mai precis pentru faptul că se pupă pe gură.

Bruneta a explicat că este un lucru pe care îl face de când era mică, dat fiind faptul că așa s-a obișnuit încă de la o vârstă fragedă, însă totodată, conștientă fiind că în prezent, pentru că a crescut, acest lucru nu se mai vede chiar atât de bine.


„Noi avem o chestie, noi ne pupăm pe gură și ne luăm în brațe la evenimente, că așa suntem, noi. Eu așa sunt cu el de când eram mică și toți ne judecă.

Acum nu știu cât de bine se mai vede lucrul ăsta pentru că eu m-am făcut mare și el nu conștientizează lucrul ăsta, nici faptul că am copil, mă vede mică.  Probabil nu vrea să mă vadă', a declarat Betty Stoian.