Fiica Ozanei Barabancea este incredibil de sexy în costum de baie! A atras toate privirile

.

Fiica Ozanei Barabancea este incredibil de sexy în costum de baie! Aflată în vacanță, Gloria a atras toate privirile. Deși mama ei s-a transformat radical, slăbind foarte mult și arătând extrem de bine, nici fiica acesteia nu se lasă mai prejos!


Gloria Barabancea, 22 de ani, este o tânără extrem de cochetă și sexy care știe să atragă toate privirile! Plecată într-o vacanță pe Coasta de Azur, aceasta s-a fotografiat îmbrăcată într-un costum de baie negru întreg ce i-a îmbrăcat toate formele și a pus-o în evidență. Pe lângă frumusețe, ea este și un talent înnăscut. Gloria este fana pianului, iar mama ei este foarte mândră de tot ceea ce a realizat.

„Aș vrea să fac muzică, dar nu sunt atât de sigură, îmi e greu. Totuși, cred că aș face muzică, sunt la pian. Am avut un accident la deget și nu am mai cântat o perioadă, plângeam în fiecare zi că nu puteam cânta, era oribil. Până la urmă am avut un singur părinte care a stat cu noi, s-a dus să muncească pentru noi, ca să avem ce mânca. Mama e amuzantă, e cea mai bună mamă, putem vorbi orice cu ea. E o mamă bună, se ocupă foarte mult de noi’ declara Gloria cu emoție despre mama ei și relația extrem de apropiată dar și despre dragostea sa, muzica.

Sursă foto: Instagram