Fiica lui Mihai Petre a gătit la Chefi la cuțite. Catinca a primit cuțitul de aur: „Este foarte harnică”

.

Fiica lui Mihai Petre a gătit la Chefi la cuțite. Catinca Petre, fiica cea mare a lui Mihai Petre, a apărut la Chefi la cuțite, în ediția de luni, 19 septembrie, în calitate de… concurentă. Micuța le-a gătit lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu un preparat delicios. Se pare că desertul a fost pe gustul tuturor, căci la final i-au oferit cuțitul de aur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Fiica lui Mihai Petre a gătit la Chefi la cuțite. Luni seară, atât telespectatorii Chefi la cuțite, cât și cei trei jurați, au avut parte de o surpriză neașteptată. La un moment dat, în emisiunea de la Antena 1 și-a făcut apariția una dintre fiicele lui Mihai Petre, Catinca. Deși se află la o vârstă fragedă (9 ani), aceasta a demonstrat că îi plac provocările și, mai ales, să gătească.

Fană a emisiunii de la Antena 1, Catinca Petre și-a făcut în sfârșit curaj să apară în fața celor trei jurați. Fiica celebrului coregraf le-a pregătit un desert delicios, cu care i-a îndulcit cu siguranță. Drept dovadă, Catinca a primit la final cuțitul de aur din partea lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și a lui Sorin Bontea.


Citește și: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, ceartă aprinsă la Chefi la cuțite:'S-a întâmplat să nu vorbesc trei zile cu el'

Citește și: Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei:„A pierdut 2 kilograme din greutate’

Citește și: Când începe „Stand-Up Revolution’, sezonul 2.Șerban Copoț și Ilona Brezoianu prezintă noul sezon


Fiica lui Mihai Petre a gătit la Chefi la cuțite

Fiica îndrăgitului coregraf le-a pregătit celor trei jurați de la Chefi la cuțite niște clătite cu brânză dulce. Catinca fost mereu încrezătoare pe aptitudinile ei și a sperat mereu că va primi cele trei cuțite, fără să știe că va pune mâna chiar pe cuțitul de aur. Chefii au fost impresionați atât de talentul ei, cât și de personalitatea sa.

Cu o sinceritate debordantă, înainte de a păși în platoul jurizării, Catinca a recunoscut și care e cheful ei preferat. L-a ales pe Sorin Bontea, acesta fiind de altfel fost concurent la Asia Express în același sezon cu Mihai Petre.


„Dintre Chefi cel mai mult îmi place de Chef Bontea! Cred că Chefii vor fi uimiți de ceea ce-am gătit, dacă-mi va ieși bine.

Dacă aș primi un cuțit, m-aș semna pe el și l-aș ține în camera mea expus, ca mama să nu-l folosească’, a spus Catinca, fiica lui Mihai Petre, la Chefi la cuțite.

Mihai Petre a venit în platoul Chefi la cuțite, să o susțină pe fiica lui

Nu a trecut mult și Catincăi i s-a alăturat și tatăl ei, Mihai Petre, pentru a o susține.

„Am venit lângă tine, pentru că am văzut că ești emoționată. Catinca este foarte harnică și eu sunt tare mândru de ea’, a spus Mihai Petre.


Catinca a primit cuțitul de aur

După ce i-a încântat pe jurații de la Chefi la cuțite, atât cu preparatul său, cât și cu prezența ei, Catinca a avut parte de o mega-surpriză. Aceasta a primit cuțitul de aur, după ce chefii i-au oferit și alte trei cuțite.


„Pentru prieteni, cuțitul de aur’, i-a spus chef Florin Dumitrescu Catincăi, la Antena 1.

Sursă foto: Libertatea, Captură video