Fiica lui Gigi Becali și soțul ei, lună de miere în Bora Bora. Prețul e pe măsură!

 Oana Pantazi
.

După ce, acum două săptămâni, Teodora, fiica lui Gigi Becali și iubitul ei, Mihai, își uneau destinele în cadrul unei petreceri cu 1.000 de invitați, iată că cei doi proaspăt însurăței au plecat și într-o călătorie de nuntă pe măsură. Iată câți bani au scos din buzunar cei doi!

La scurt timp după nuntă, fiica lui Gigi Becali, Teodora, și iubitul ei, au plecat într-o destinație de nuntă exclusivistă, scrie spynews.ro. O destinație care, de altfel, nu este pentru muritorii de rând, din cauza prețurilor… Dar aceasta este ultima problemă pentru fiica milionarului din Pipera, care ar fi câștigat la nuntă nici mai mult, nici mai puțin decât 1 milion de euro (numai anamaria Prodan i-ar fi cadorisit pe cei doi miri cu 10.000 de euro!). În plus, nici Mihai nu stă deloc rău din punct de vedere financiar, acesta provenind dintr-o familie înstărită și, evident, având și propria afacere în domeniul parfumeriei și al cosmeticii.

Acum, Teodora și Mihai se relaxează într-un resort de lux, în Bora Bora, unde sejurul a costat 10.000 euro de persoană, acesta fiind cadoul de nuntă primit de la Gigi Becali. Cum acolo la un hotel de 5 stele prețul mediu pe o noapte este de 3.000 de lei, nu putem decât să ne imaginăm de ce lux au parte fiica lui Gigi Becali și soțul ei în luna de miere…

Fiica lui Gigi Becali a avut parte de o nuntă ca-n filme!

Aranjamente florale în culori pastel, extrem de elegante, băuturi fine, mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzică bună, invitați aleși pe sprânceană, din showbiz, sport și politică, așa se poate rezuma, în doar câteva cuvinte, petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov în prezența a peste o mie de invitați, prin care se numără Gică Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cântat și Cătălin Măruță, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca să-i amintim pe cei mai cunoscuți, din lumea mondenă.

Se zvonește că Gigi Becali ar fi plătit o sumă fabuloasă pentru programul artistic de la nuntă și că Andra și Cătălin Măruță ar fi încasat aproxiativ 15.000 de euro pentru a veni împreună la acest eveniment.

Teodora a avut două rochii de mireasă

Dacă, la biserică, Teodora Becali a avut o rochie de mireasă de prințesă, amplă în partea inferioară, cu broderie lucrată manual, albă și cu un voal foarte lung, ea a decis ca, la petrecere să se schimbe, optând pentru o rochie tip sirenă, ceva mai sexy, dar nu exagerat. Astfel, fiica lui Gigi Becali s-a ferit de decolteuri adânci sau alte elemente prea provocatoare. De menționat că Teodora a rămas, și la valsul mirilor, în rochia de la biserică, ea alegând să se schimbe ulterior, spre miezul nopții.

Teodora, fiica lui Gigi BecaliTeodora, fiica lui Gigi Becali

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton