Fiica lui Gheorghe Dincă, primele declaraţii despre cazul de răpire de la Caracal: „Aş vrea să pot schimba situaţia”

.

Fiica lui Gheorghe Dincă intervine în cazul de la Caracal şi se apără în faţa acuzaţiilor de complicitate la răpirea de care este acuzat tatăl ei. Daniela Dincă neagă implicarea sa în răpirea Alexandrei Măceşanu şi spune că îi va face plângere penală lui Nicolae Cilan. Fostul său partener de afaceri din Arad a lansat acuzaţii bombă potrivit cărora fiica suspectului Gheorghe Dincă a fost „furnizoare' de fetiţe pentru mulţi afacerişti italieni veniţi în România, aceştia din urmă fiind dispuşi chiar să dea declaraţii oficiale în acest sens.

„Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu.


În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red – Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica. Ce pot să vă spun este că noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras din momentul faptei, dacă este adevărat.

Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei niciunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate. Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa', a spus Daniela Dincă, fiica suspectului Gheorghe Dincă.


 

„Ceva, ceva ea a făcut şi în Italia, şi în România'

Afaceristul Nicolae Cilan a declarat că Daniela Dincă i-a propus inclusiv lui dacă ar vrea să se distreze să îi găsească fete. Acesta nu ştie însă să spună dacă fetele cu care era ea tot timpul erau minore sau majore.

„Am văzut-o de multe ori pe Daniela, care locuia lângă casa mea, însoţită de fete mai tinere sau mai mature, (n. red. – este vorba despre Brogliano, din regiunea Veneto). Pe una dintre ele am văzut-o de multe ori cu ea în Italia, însă nu pot spune dacă era sau nu minoră. Ce făcea cu adevărat în Italia, eu nu ştiu. Tot ce ştiu însă este că mi-a propus mereu că dacă vreau să mă distrez, se putea face acest lucru. Ceea ce cred eu este că ceva-ceva ea a făcut şi în Italia, şi în România', a spus afaceristul italian pentru adevarul.ro


Nicolae Cilan, un afacerist din Arad, a vorbit pentru aceeaşi sursă, şi susţine că partenerii lui din Italia sunt gata să depună mărturie în faţa autorităţilor cu privire la Daniela Dincă. Nicole Cilan spune că partenerii lui italieni sunt de acord să depună mărturie în faţa autorităţilor pentru a spune că Daniela le-a propus, dacă au nevoie, să le fară rost de fete.


INML: Oase aparţin unei fete de 12-17 ani

Medicii de la Institutul de Medicina Legală (IML) au finalizat analiza antropologică a oaselor găsite la Caracal, în curtea lui Gheorghe Dincă. Aşadar, oasele găsite în curtea casei lui Gheorghe Dincă aparţin unei persoane de sex feminin, de statură mică, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 17 ani, potrivit unor surse citate de Digi24.

Alexandra Măceşanu are 15 ani, iar Luiza Melencu are 18 ani.

Surse judiciare au explicat că medicii nu au stabilit deocamdată cât de vechi sunt oasele şi că, după această etapă, legiştii vor analiza dinţii găsiţ în curtea lui Gheorghe Dincă.