Fiica lui Dan Negru muncește la 13 ani. Unde s-a angajat Dara: „Să vadă cum se câștigă banii”

.

Dan Negru și Codruța sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună doi copii frumoși, pe Dara (13 ani) și Bogdan (11 ani). Prezentatorul TV a fost întotdeauna discret cu viața personală, mai ales când vine vorba despre familia lui, pe care a protejat-o de lumina reflectoarelor. Ajunsă la vârsta adolescenței, Dara, fiica acestuia, și-a găsit un loc de muncă și lucrează câte două ore pe zi. Iată unde s-a angajat fiica lui Dan Negru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Dan Negru și Codruța s-au căsătorit în anul 2006 și sunt părinții a doi copii. Daria a venit pe lume pe 11 februarie 2010, iar băieţelul Bogdan a venit pe lume în martie 2012. Prezentatorul TV și-a ferit familia de lumina reflectoarelor și nu a expus-o pe rețelele de socializare. Soția acestuia, Codruța, este medic stomatolog și deține propria ei clinică, însă nu a avut niciodată apariții televizate sau le evenimente mondene. Dara, fiica celor doi ani, și-a găsit primul loc de muncă, la doar 13 ani, un motiv de mândrie pentru părinții ei.


La numai 13 ani, fiica lui Dan Negru și-a găsit primul loc de muncă și vrea să-i calce pe urme mamei sale, de profesie medic stomatolog. Tânăra lucrează cu normă redusă, câte două ore pe zi, un real motiv de mândrie pentru prezentatorul TV și soția lui.

Citește și: Dan Negru susține introducerea religiei, ca materie la Bacalaureat: „Nu vă condamnați copiii. Iisus ne cere să trăim ca el'


Citește și: Sub ce nume este cunoscută Iulia Vântur în India. Dan Negru a rămas mască: „I-am povestit asta la telefon'

Citește și: Loredana Groza apare complet nemachiată în ultimul ei videoclip. Reacția fanilor artistei când au văzut-o naturală

Citește și: Cum arată invitația la nunta Mariei Constantin. Este în format electronic și are dress code

Fiica lui Dan Negru muncește la 13 ani

La 13 ani, fiica lui Dan Negru este recepționer la cabinetul stomatologic al mamei sale, acolo unde petrece două ore pe zi. Prezentatorul TV își dorește ca Daria să-i calce pe urme mamei sale și este de părere că a ajuns la vârsta potrivită pentru a-și căștiga primii bani de buzunar.


„Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie, într-o seară la tv. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Dara stă vreo două ore la treabă. E adevărat, o oră din cele două mai stă și pe Tik Tok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat’, a povestit Dan Negru, potrivit cancan.ro.


De ce nu apare soția lui Dan Negru la TV

Dan Negru spune că soția lui nu a avut prea multe apariții publice din cauza profesiei. Codruța deține o clinică stomatologică și, după cum spune chiar prezentatorul TV, nu duce lipsă de clienți.


„Codruţa e medic stomatolog și ăsta e motivul faptului că o vedeți rar. E un medic foarte bun, care nu duce lipsă de pacienți, de asta nu m-ați văzut niciunde promovând clinica ei stomatologică. Suntem împreună de mulți ani, copiii sunt mari deja și cred că echilibrul într-un job ca al meu îl găseşti căsătorindu-te cu cineva din afara profesiei. Probabil, funcționează şi bagajul istoric familial pe care-l duci cu tine, la noi în familie nimeni nu a divorțat.

Părinții mei au rămas împreună 50 de ani, până când tata s-a stins. Socrii mei, la fel. Cumnații mei sunt împreună de mulți ani. Bunicii mei sau ai soției mele, asemenea. Cred că liniștea de acasă e mai importantă ca orice, și ăsta e marele meu noroc’, mărturisea Dan Negru.

Sursa foto: Facebook