Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 21 de ani. Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

.

La 21 de ani, fiica lui Cristian Boureanu are deja câteva operații estetice la activ. Ioana seamănă tot mai puțin cu fetița timidă care, nu demult, mergea de mâna tatălui ei. Tânăra s-a transformat rapid dintr-o copilă într-o bombă sexy. Iată cum arată acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Cristian Boureanu bifa prima operație estetică la 18 ani, iar acum, la 21, tânăra nu mai seamănă deloc cu fetița care apărea în poze alături de tatăl ei. Astfel, Ioana a devenit în scurt timp o adevărată bombă sexy, care nu se sfiește să pozeze provocator, spre deliciul fanilor ei din social media.


Ioana Boureanu s-a remarcat deja precum o tânără rebelă, care pozează extrem de provocator pe rețelele de socializare și face senzație cu fiecare apariție. Ultimele fotografii nu fac excepție, stârnind o serie de reacții din partea bărbaților fermecați de look-ul ei.

Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 21 de ani

Machiată tot timpul strident și cu buzele mărite în mai multe rânduri, Ioana Boureanu este acum greu de recunoscut. Însă, tânăra pare extrem de mândră de noua ei înfățișare și dovadă stau numeroasele fotografii pe care le postează pe rețelele de socializare.


„Mă îmbrac și decent, mă îmbrac și sexy. Tata nu prea mă ceartă. Nu neapărat. Prefer rochiile lungi, dar mai dezgolite puțin, mai sexy, să se vadă un picior, o mâna, un decolteu’, declara Ioana.

Deși voia să urmeze o facultate în străinătate, planurile Ioanei s-au schimbat și acum este studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București. 

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit:’Ne-au nenorocit!’


Citește și: Când și cu cine și-a pierdut Smiley virginitatea:„Pentru ea nu era prima dată

Citește și: Burlacul Andi Constantin, îndrăgostit de solista Ami:„M-am săturat de aventuri, vreau ceva serios!


Cristian Boureanu este mândru de fiica lui

Cristian Boureanu este mândru de ea și o sprijină cu tot. Îi plătește chiria apartamentului în care locuiește, situat într-o zonă de lux a capitalei, i-a cumpărat o mașină și a renunțat să o controleze excesiv.

Ioana Boureanu şi Cristian Boureanu au fost în urmă cu câţiva ani pe primele pagini ale ziarelor, atunci când între cei doi existau anumite neînţelegeri. Ioana voia să petreacă mai mult timp la mama ei, iar tatăl prefera să aibă mai mult control asupra ei.


Ioana e fiica lui Cristian Boureanu din prima sa căsnicie cu Irina, mariaj care s-a terminat în 2003, când tânăra era încă foarte mică.

În 2016, Cristi Boureanu a fost reţinut în trafic după ce şi-a bătut fiica. Fata de 14 atunci ani urlă ca din gură de şarpe: „Mă omoară! Mă rupe-n bătaie!’. Când poliţiştii l-au oprit, Boureanu nu a putut să-şi dovedească identitatea, pentru că nu avea niciun act la el. „Vă las buletin, paşaport, am totul acasă’, le spunea el politiştilor, vrând să demonstreze că este cooperant cu aceştia. În acest condiţii, oamenii legii au luat măsurile obişnuite, escortând pe toată lumea la secţia de Poliţie.


Acum Cristian Boureanu și fiica lui, Ioana, și-au rezolvat problemele din trecut, iar în prezent tatăl și fiica sunt mult mai apropiați. De altfel, cei doi au fost nu o dată protagoniștii unor filmulețe amuzante pe TikTok.