Fiica lui Catherine Zeta-Jones a crescut și este copia fidelă a mamei ei. Imaginile care te lasă fără glas

 Alina Dan
.

Michael Douglas și Catherine Zeta – Jones sunt unul dintre cuplurile  iconice de la Hollywood. O relație tumultoasă atât cât le stă bine unor staruri pentru a nu pica în ghearele rutinei. 18 ani de pasiune îi leagă pe cei doi actori, dar și doi copii superbi: o fată și un băiat. Ajunsă acum la vârsta de 15 ani, Carys, fiica lui Catherine Zeta Jones și a lui Michael Douglas este copia fidelă a mamei ei.

[gallery ids="2454850,2454849,2454848,2454847,2454842,2454845,2454843,2454846"]

În 8 august 2000, Michael și Catherine au devenit părinții unui băiat, Dylan Michael Douglas. La mai puțin de trei ani distanță, Zeta – Jones a anunțat nașterea celui de-al treilea copil al lor, o fetiță pe care au numit-o Carys (pronunțat KEHR’-is). Un nume neoșișnuit în Statele Unite, dar destul de comun în Țara Galilor, de unde este originară frumoasa actriță.  În anul în care s-a născut Carys, Catherine primea un Oscar pentru rolul din comedia Chicago.

Este o experiență destul de solicitantă să fii copilul a două staruri de talia lui Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones. La fel a fost și pentru Carys. Când era mică, a locuit alături de părinți și de fratele ei în Bermuda, la o distanță considerabilă de Hollywood. Pentru că nu a prea avut contact cu scena, Carys povestea că târziu a aflat cu ce se ocupă părinții ei, mai ales tatăl ei. 'Am crezut că tatăl meu este preparator de clătite. Sincer. Habar nu aveam că este actor', a spus tânăra într-u interviu.

Abia în momentul în care familia s-a mutat în Manhattan a fost totul clar pentru Carys: părinții ei sunt celebri. 'Am urât lucrul acesta!' – a mărturisit ea în același interviu. Cu toate acestea, relația mamă – fiică s-a consolidat și mai mult. De ziua fetei ei, acum adolescente, Catherine a postat pe Instagram o serie de fotografii din care se vede transformarea spectaculoasă a lui Carys de-a lungul anilor.

O lună mai târziu, copila a întros gestul mamei sale și a postat pe pagina sa de socializare fotografii cu ea și Catherine, dar și cu bunica ei. Asemănarea adolescentei cu mama ei la aceeași vârstă, dar și frumusețea incontestabilă a urmașei celor doi mari actori este uluitoare. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton